Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,455
Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Bu tavana nasıl monte olur yan suluk çıtaları yok üst bagaj takamadım ben onun için

14032012448.jpg

14032012449.jpg

Etiketler

Tavana kıymak istemiyorsanız sizin arabada görünen yapılabilecek tek şey arka kapamanın üstüne monte edilip arkaya doğru açılabilir.

diablo2barbar' Alıntı:
İmal eden arkadaşlar ile görüştüm;
- Basamak 85,00 TL
- Çadır herşey dahil montajı ile birlikte 1.250,00 TL

basamakta uygun birşeyler olursa almak isterim.

diablo2barbar' Alıntı:
Tavana kıymak istemiyorsanız sizin arabada görünen yapılabilecek tek şey arka kapamanın üstüne monte edilip arkaya doğru açılabilir.
arkadaki çıtalar pek sağlam değil plastikten esniyor zaten acaba bunların orjinal üst çıtası varmıdır

bacarmobil' Alıntı:
basamakta uygun birşeyler olursa almak isterim.
Hocam sahibinden sitesinde Rıfat Zafer Uğurlu isimli arkadaşımız satıyo onunla görüşürseniz iskonta yaparmı bilmiyorum.
Ben sadece malzeme ile ilgili görselleri paylaştım satan kişi başkası olduğu için bişey diyemem.

hagurel' Alıntı:
arkadaki çıtalar pek sağlam değil plastikten esniyor zaten acaba bunların orjinal üst çıtası varmıdır
Aracınızın üstü tam böyle bir donanım için ideal bence komple önede tavan çıtası koydururda kullanırsanız süper olur.

hagurel' Alıntı:
Bu tavana nasıl monte olur yan suluk çıtaları yok üst bagaj takamadım ben onun için
Selam,
bu tür veya farklı amaçlar için aracınız tavanında düşündüğünüz projeniz için taşıyıcı ayaklar ve bar'lar mevcut.Tavanda montaj noktaları,oluk v.b. leri yok ise kelepçeli sistem çözümü bulunuyor ve aracınız içinde bu tür bir uygulama bulunmaktadır.Burada şunu da göz önüne almak gerekiyor.bu tarz taşıyıcı barlarda kapasite 75kg. ile 100kg. aralığıdır.
Montaj klavuzunda listede aracınız modeli sanıyorum bulunuyor.Diğer resimde de kelepçeli modeldir.
Saygılar

mitsubishi_L200_4x4_double_cab.jpg

kelepceli_baglanti_kiti.jpg

diablo2barbar' Alıntı:
Hocam sahibinden sitesinde Rıfat Zafer Uğurlu isimli arkadaşımız satıyo onunla görüşürseniz iskonta yaparmı bilmiyorum.
Ben sadece malzeme ile ilgili görselleri paylaştım satan kişi başkası olduğu için bişey diyemem.

bilgi için saolun.

Selamlar her şey çok güzel elinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.