diablo2barbar' Alıntı:İmal eden arkadaşlar ile görüştüm;
- Basamak 85,00 TL
- Çadır herşey dahil montajı ile birlikte 1.250,00 TL
arkadaki çıtalar pek sağlam değil plastikten esniyor zaten acaba bunların orjinal üst çıtası varmıdırdiablo2barbar' Alıntı:Tavana kıymak istemiyorsanız sizin arabada görünen yapılabilecek tek şey arka kapamanın üstüne monte edilip arkaya doğru açılabilir.
Hocam sahibinden sitesinde Rıfat Zafer Uğurlu isimli arkadaşımız satıyo onunla görüşürseniz iskonta yaparmı bilmiyorum.bacarmobil' Alıntı:basamakta uygun birşeyler olursa almak isterim.
Aracınızın üstü tam böyle bir donanım için ideal bence komple önede tavan çıtası koydururda kullanırsanız süper olur.hagurel' Alıntı:arkadaki çıtalar pek sağlam değil plastikten esniyor zaten acaba bunların orjinal üst çıtası varmıdır
Selam,hagurel' Alıntı:Bu tavana nasıl monte olur yan suluk çıtaları yok üst bagaj takamadım ben onun için
diablo2barbar' Alıntı:Hocam sahibinden sitesinde Rıfat Zafer Uğurlu isimli arkadaşımız satıyo onunla görüşürseniz iskonta yaparmı bilmiyorum.
Ben sadece malzeme ile ilgili görselleri paylaştım satan kişi başkası olduğu için bişey diyemem.