kulaksizcumhur
Kamp I
Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu
Geçmiş olsun.
Alarm ile aracı kilitleyin, sonra da bagaj kapısından anahtar ile en az üç defa kapıları kapatıp açın (bu işlemde sanki merkezi kilitle yapılıyormuş gibi tüm kapıların kilitlenip, açılması lazım). En sonuncusunda açık bırakıp şoför tarafına geçin ve kontağı açın. Security lambasının yanmaması lazım. Eğer yanıyorsa bagaj kapısı kilit mekanizmasındaki elektronik işlemcide bir sorun vardır.
Bu işe yaramazsa bu sefer aynı işlemi şoför kapısından veya sağ ön kapıdan yapın. Bu da işe yaramazsa yetkilli servisi veya iyi bir elektronikçiyi / alarmcıyı arayın. Onlar tavandaki alarm okuyucundan bir şeyler yapıp eski haline getiriyorlar.
Kolay gelsin...
kotu_adam' Alıntı:Merhaba. 93 model zj me bu gün merkezi sistem beyni ve anahtarı yaptırdım. Anahtarcı anahtarımı keserek kumandama montaj etti. olan oldu. kapıyı kumanda ile açalım dedik security mod denilen olay oldu sanırım. Daha önce sitede merakımdan okudugum ve aklımda kalan arka kapıya anahtarı sokma olayını yaptım ve susturduk. Ancak her kapıyı kumanda ile açdıktan sonra kapıyı açınca korna çalmaya başlıyor. Burda yazılanları yaptım ancak olmadı yada yanlış yaptım. Tam anlamıyla ne yapmam lazım lütfen yardım ediniz.
Geçmiş olsun.
Alarm ile aracı kilitleyin, sonra da bagaj kapısından anahtar ile en az üç defa kapıları kapatıp açın (bu işlemde sanki merkezi kilitle yapılıyormuş gibi tüm kapıların kilitlenip, açılması lazım). En sonuncusunda açık bırakıp şoför tarafına geçin ve kontağı açın. Security lambasının yanmaması lazım. Eğer yanıyorsa bagaj kapısı kilit mekanizmasındaki elektronik işlemcide bir sorun vardır.
Bu işe yaramazsa bu sefer aynı işlemi şoför kapısından veya sağ ön kapıdan yapın. Bu da işe yaramazsa yetkilli servisi veya iyi bir elektronikçiyi / alarmcıyı arayın. Onlar tavandaki alarm okuyucundan bir şeyler yapıp eski haline getiriyorlar.
Kolay gelsin...