Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulaksizcumhur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,326
Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

kotu_adam' Alıntı:
Merhaba. 93 model zj me bu gün merkezi sistem beyni ve anahtarı yaptırdım. Anahtarcı anahtarımı keserek kumandama montaj etti. olan oldu. kapıyı kumanda ile açalım dedik security mod denilen olay oldu sanırım. Daha önce sitede merakımdan okudugum ve aklımda kalan arka kapıya anahtarı sokma olayını yaptım ve susturduk. Ancak her kapıyı kumanda ile açdıktan sonra kapıyı açınca korna çalmaya başlıyor. Burda yazılanları yaptım ancak olmadı yada yanlış yaptım. Tam anlamıyla ne yapmam lazım lütfen yardım ediniz.

Geçmiş olsun.
Alarm ile aracı kilitleyin, sonra da bagaj kapısından anahtar ile en az üç defa kapıları kapatıp açın (bu işlemde sanki merkezi kilitle yapılıyormuş gibi tüm kapıların kilitlenip, açılması lazım). En sonuncusunda açık bırakıp şoför tarafına geçin ve kontağı açın. Security lambasının yanmaması lazım. Eğer yanıyorsa bagaj kapısı kilit mekanizmasındaki elektronik işlemcide bir sorun vardır.

Bu işe yaramazsa bu sefer aynı işlemi şoför kapısından veya sağ ön kapıdan yapın. Bu da işe yaramazsa yetkilli servisi veya iyi bir elektronikçiyi / alarmcıyı arayın. Onlar tavandaki alarm okuyucundan bir şeyler yapıp eski haline getiriyorlar.

Kolay gelsin...

Etiketler
Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

kulaksizcumhur' Alıntı:
Geçmiş olsun.
Alarm ile aracı kilitleyin, sonra da bagaj kapısından anahtar ile en az üç defa kapıları kapatıp açın (bu işlemde sanki merkezi kilitle yapılıyormuş gibi tüm kapıların kilitlenip, açılması lazım). En sonuncusunda açık bırakıp şoför tarafına geçin ve kontağı açın. Security lambasının yanmaması lazım. Eğer yanıyorsa bagaj kapısı kilit mekanizmasındaki elektronik işlemcide bir sorun vardır.

Bu işe yaramazsa bu sefer aynı işlemi şoför kapısından veya sağ ön kapıdan yapın. Bu da işe yaramazsa yetkilli servisi veya iyi bir elektronikçiyi / alarmcıyı arayın. Onlar tavandaki alarm okuyucundan bir şeyler yapıp eski haline getiriyorlar.

Kolay gelsin...

Bir de böyle deneyelim bakalım inşallah olur. İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim. saygılar

93 5.2 var bendede aldığımda anahtarı yoktu uzaktan kumanda ile kapıları açıp kontagı çevirerek çalıştırıyordum fakat dün security arızası verdi marş basıyor fakat çalışmıyor anahtar olmadığı için bagajdan birşeyde yapamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR