ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,034

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
TezzMertek liğimizi gösterelim değil mi ama.?

Tüm etkinlik boyunca kusursuz organizasyon ve bol çeşitli kumanyalar için tüm ANADOSK ekibine ve Sponsorlarına Çok Teşekkürler.

İzmir'den Eskişehir'e Sevgilerle,

Anadosk26-6.jpg

Öz Murat
İzmir

Etiketler
Merhaba Arkadaşlar ,

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliğinde çektiğim resimleri İlginize sunuyorum.

26 Mayıs 2007 - Cumartesi
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü - Cumhuriyet Kapısı önünde Sporcu arkadaşlarımız ;
Anadosk26-59.jpg

Anadosk26-58.jpg

Şenlik alanında kayıt kuyruğu uzarda gider :smiley:
Anadosk26-57.jpg

Anadosk26-56.jpg

Şenlik alanında Öğle Yemeği Kumanyasının Dağıtımından ;
Anadosk26-54.jpg

Şenlik alanında ki Çadırlardan bir demet ,
Anadosk26-53.jpg

Anadosk26-52.jpg

Anadosk26-51.jpg

Karakaya Kayalıkları :

Koru Sektörden ;
Anadosk26-50.jpg

Uzaktan Çeşme Sektör ;
Anadosk26-49.jpg

Çeşme Sektör ;
Anadosk26-48.jpg

Çeşme Sektör ;
Anadosk26-47.jpg

Sanırım Kral Yolu üzerinden geçerken çektiğim resim :smiley:
Anadosk26-45.jpg

Böyle güzel heyecan dolu bir faaliyeti gerçekleştiren tüm Anadosk ekibine teşekkür ederim.
Harika ve keyifli bir haftasonu geçirdik.
Ortam oldukça iyidi ve Karakaya kamp için çok uygun bir yer.
Organizasyon gayet başarılı bir şekilde sonuçlandı.
Fotoğraflar için teşekkürler Tezmertek.
Bizim fotolarda en kısa zamanda burada yerini alacak.
Böyle güzel faaliyetlerde buluşmak üzere.
Hoşçakalın.

Şenlik alanın emektar Çeşmesi ;
Anadosk26-32.jpg

TezzMertek'in Çadırı
Anadosk26-30.jpg

Makarnamın Sosu ;
Anadosk26-29.jpg

Anadosk26-28.jpg

TezzMertek Peynirli Makarnası ile oynuyor. :D
Anadosk26-27.jpg

Anadosk ekibinin ellerine sağlık.Çok güzel bir organizasyon hazırlamışlardı.Her türlü detayın düşünüldüğü başka bir kamp ortamı görmedim.Gak dedik yemek geldi ,guk dedik içecek ...Bir ara onları denemek için ıpod şarjı istedim onu bile temin etti Erdem arkadaşımız :smiley: Herşey için tekrar teşekkür ederim.

Gezenbilir dostlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.Tekrar bizleri bir araya getirdikleri ve güzel bir organizasyona katılmamızı sağladıkları için.:smiley:

Tezmertek çok güzel fotoğraflar ellerinize sağlık.

27 Mayıs 2007 - Pazar , 07:30 Mışıl mışıl uyuyan kamp
Bir çok arkadaş uyurken bazı kişiler hava çok ısınmadan Çeşme Sektörde yerlerini almış ve çalışmaya başlamıştı.
Anadosk26-25.jpg

Tatar Sektör ön yüz (?)
Anadosk26-24.jpg

Tatar Sektör arka yüz (?)
Anadosk26-23.jpg

Kaya Tırmanışı ile pek aram yoktur bildiğiniz gibi.! Sabah kahvaltıdan sonra Erdem'e de bilgi vererek tek başıma Resimde görülen tepenin en sol ucuna çıkmaya karar verdim.

09:15 de başlayan yürüyüşüm 10:00 da 1200 metrelik tepenin sırtına ulaşmıştım. Basınç çok düşmüştü bu nedenle yükseklik rakamında hata olabilir.
Resimler Tatar sektörün önünden uzaktan çekilmiştir.Kuzeybatından , Güneydoğuya doğru kısa bir sırt hattı yürüyüşüne başlamış oldum.

Anadosk26-20.jpg

Anadosk26-22.jpg

Anadosk26-21.jpg

Anadosk26-16.jpg

Üzerine ulaştığım sırt sistemini Güneydoğuya doğru takip ederek sırt üzerinde ki tüm tepelerin zirvesine ulaşmış 3-4 adet taş baba yapmayı da ihmal etmemiştim.
Anadosk26-15.jpg

Taş Babalar Az Sonra :smiley:

www.Gezenbilir.com Team ,
Anadosk26-5.jpg

Sedat'ı soran olursa; Samet'in çadırda uyuyordu ve horlamasından arkadaşlar muhabbet esnasında yüksek sesle konuşmak zorunda kalmışlardı :smiley:

Şenlik Kampı toparlanıyor yavaş yavaş .
Anadosk26-4.jpg

Anadosk26-2.jpg

Anadosk26-1.jpg

TezzMertek'in son Eskişehir Kumanyası :smiley:
İzmir otobüsüm gece 24 de olduğu için akşam yemeği için bir pideciye girmiştim.Sonrası otobüs saatine kadar net cafe de vakit öldürme. Daha doğrusu nette sörf. :smiley:
Anadosk26.jpg

Bir başka Şenlikte Görüşmek ümidi ile.

Anadosk Ekibine herşey için Çok Teşekkürler ,

Öz Murat ,
İzmir

Erdem ve Sedat'a Not: Resimler sayfanın açılmasını yavaşlatıyorsa başka bir konu başlığına taşıyabilirsiniz.
Örnek : ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Ardından isimli yeni bir konu başlığı açsak?? Bölümde olabilir.
Dağcılık -> Etkinlikler -> Şenliğin Ardından !

Va Şenlik Bitti:

Uzun bir koşturmaca, kısa bir şenlik programı ardından şenlik Cumartesi sabah 09:00 gibi başladı. Tabii katılımcıların çoğu günler öncesinden gelmişlerdi. Cumartesi sabahı diğer katılımcı arkadaşlarımızın kamp alanına ulaşmasıyla start aldı. Kamp kurulumu kayıt ve öğle yemeği kumanyalarının ardından kaya tırmanışına geçildi. Havanın sıcaklığı rotaları biraz daha zorlaştırsada kimsenin pes etmeye niyeti yoktu. Akşam yemeğinin ardından kamp ateşinin başına geçildi. Durukan Türe'nin Bölge Hakkında Kısa Bilgilendirme Konusması Ve Sonrası Öztürk Kayıkçı'nın Uzakdoğu kaya tırmanış bölgelerine yaptıkları harika dia sunumunu İzledik Sonrasındada Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon ölümündn Arkadaşımız Ersen Cıranın Gectiğimiz Yaz Cekımlerını Tamamladıgı Aladağlar Belgeseli İzlendi . Tabi Bu Arada Karakayalara Emeği Gecenlere Bir Yeşekkür Belgesi Sunumu Oldu.Belgesel Gösterimi Ardından Koyu Bir Kamp Ateşi Sohbeti Başladı.Gece Bayağı Uzundu Mutemelen Sabahın İlk Işıklarına Kadar Sürdü. Sabah Tekrar Kahvaltı Sonrasında Kaya Tırmanışı Öğle Yemeği Derken Senlık Sonuna Dogru Adım Adım Yaklaştık. Saat 18:00 da Kam Toplanması Ve Otobüslerle Eskişehire Hareket.

Şenliği Yaklaşık 200 e Yakın Bir Tırmanıcıyla Sürdürdük.

Bizleri Yanlız Bırakmayan Bütün Kulüplere. Bütün Arkadaşlarımıza, Hocalarımıza,

Özellikle Uzun Yollar Katederek Gelen,Gelmeyi Planlayıp İşleri Dolayısıyla Aramızda Olamayan GEZENBİLİR.COM Ailesine

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Hiç bir eksiği olmayan bu organizasyona katılıp,aldığım büyük keyiften dolayı hazırlayanlara ve katılanlara teşekkür ederim.

Tırmananları sadece seyretmek bile zevkliydi, bir de fotoğraflarını çektiğimizi katarsak zevk bir kat daha artıyor. Umarım tekrar böyle bir organizasyonda buluşuruz.

Tezmertek,fotoğraflar çok güzel ellerine ve taş babaları yapmak için yolu geçen ayaklarına sağlık

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

onca yolu katedıp gelen gezenbilircilere tesekkürler.insallah diger baska faalıyetlerde yıne beraber olmak dilegiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR