Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bora Ergün Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,714

Bora Ergün

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Web
www.safter.com.tr
Oncelikle ozur dileyerek baslamak istiyorum
Bu soru her gelen tarafindan soru olduguna eminim :smiley: Hafif Off road yapabilecegim yer ariyorum arastirdim semt olarak isimleri not aldim fakat tam olarak nereler oldugunu cozemedim.Bana bu konuda harita uzerinde yer gosterebilirseniz ya da nelere dikkat edip rota cizecegim konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim herkese iyi forumlar

Etiketler

Ynt: Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri

Hafif veya ağır offroad,
araziye en az iki araçla çıkılması gerekir.
Ömerli çevresi ve şile de hafif offroad için uygun yerler var

Ömerliden görüntüler

IMG_0786.JPG

IMG_0799.JPG

IMG_0779.JPG

Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Buraya ulaşmak için bana harita üzerinde nokta verirmisiniz ?
Ömerli Barajı'nın neresinden girmem gerekli bu resimdeki yerlere ulaşmak için?
Eğer böyle bir gezi düşünen birileri var ise organize olup beraber çıkabiliriz diye düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar

öncelikle aramıza hoş geldiniz. nerede oturuyorsunuz. ben tuzlada oturuyorum.
ömerli barajına formula 1 çevresinden kurna köy, akfırat, göçbeyli, ballıca, kurtdolmuş, vb. köylerinin içinden geçerek girebilirsiniz.
köylülerle köy kahvelerinde çay içip tanışırsınız. telefonlarını mutlaka alın. herhangi bir yerde kalırsanız telefonla ulaşırsanız gelip sizi traktörle kurtarırlar. mazot parasını alırlar.
müsait olduğumda katılmak imidiyle, iyi eğlenceler.
a. sarıoğlu
536 921 10 29

ömerli şile tarfına bende gelebilirim pendikte oturuyorum hafta içi 6 dan sonra hafta sonlarıda musaıtım konuyu takıp edıyorum en az iki arac olması iyi olur benım tek battığım çok oldu

Hani konuyu başlatan arkadaş geziye katılmıyor mu?

Su ortaki resimde gorunen yolun koordinatlari varmidir acaba

Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi.

merhaba,

pazar günü göllü - kılıçlı köyleri civarından alternatif rotalar geçip sonunda ise riva tarafında incirboğaz da sonlandıracağımz bir rotamız olacak gps kordinatlarını alıp burada sizler ile paylaşacağım. umarım işinize yarar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR