ccanlioglu
Tabanvay ve Duster 4X4 2019
Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu
Sayın Tansu79; aşağıdaki bilgileri bir kontrol eim isterseniz 500$ 300€ nun altınd olur ve vergisiz getirtebilirsiniz zaten daha önce biraz yüklü bir getiriye 2.5TL gibi birşey ödedim... PTT "Ameika'da airmaill" karşılğı ile getirebilirsiniz...
İyi akşamlar
Sayın Tansu79; aşağıdaki bilgileri bir kontrol eim isterseniz 500$ 300€ nun altınd olur ve vergisiz getirtebilirsiniz zaten daha önce biraz yüklü bir getiriye 2.5TL gibi birşey ödedim... PTT "Ameika'da airmaill" karşılğı ile getirebilirsiniz...
İyi akşamlar
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280491427633&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123ccanlioglu' Alıntı:Gerçi direk Sayın Horozoğlu'na sormuşsunuz ama Ben de kullandığım için biraz bilgi paylaşımda bulunmak istedim...
Amerika içinde free shipping alıp NY a kadar bedava yolatabilirsiniz; daha sonra airmail ( ki bizde PTT getiriyor) 10$ kadar tutuyor... Eğer biraz büyükse bir iki tanesini birleştirip, 30$ gibi bir rakamla sahip olabilirsiniz... fiyatlara gelince neyazıkki 1/3 gibi vergiler yüzünden...
Yılbaşı ve bayramlarda ayarlarsanız 300€ ya kadar vergi yok; aynı üründen en fazla iki tane olursa (pakette 10- 20 tane önemli değil parça olarak 2 tane) Ben bu yolla havalı tabancama Laser pointer getirttim ki Burada yasak :ve E-BAY den direkt aldım 10$ kargo verdim 20 gün de geldi... Ve 1$ a 4 adet şarjlı pil ve şarj aleti 11$ kargo toplam 12$ yani 18TL. gibi bu pillerin normal alkali olanlarının tanesi 5TL. inanın zaman ayırır ve sabırlı olursanız Türkiye'de bulamayacağınız ürünleri düşünemeyeceğiniz fiyata alabilirsiniz... Paypall ile aynı sahibinden.com gibi siz ürün kargo bilgisini onaylamadıkça paranız satıcıya aktarılmıyor...
saygılar iyi günler dilerim