bycanerty
Ana Kamp
Selam abiler ablalar, yaklaşık 2,5 ay önce almış olduğum ambulans çıkması amerikan ford E-350 aracıma ruhsat alamadım malesef, karavan firmanısa bırakıp hazır alma düşüncesinde idim ancak beklemediğim şekilde maddi konuda sorun çıktı, , aracı aldım zaman mantığım şuydu aracın dolaplarının hazır olması 220 elektrik tesisatının çekili olması, ısı yalıtımının olmasının bana çok büyük avantaj olacağını bir yatak ve bir ocak koyarak karavan ruhsatı alırım diye hayaller kuruyordum ki o iş öyle olmuyor denildi. konuştuğum tecrübeli arkadaşlar abiler aracın içini komple sökmem gerektiğini söyledi, açıkcası biraz isyan edesim de gelmedi değil, çünkü yani ben bir yatak ve ocağımı koyup kendi halimde eşim ve bebeğimi alıp kısa geziler yapacaktım, şimdi yapılı olan birşeyi söküp baştan başlayacağım, maddi zorluğum olduğundan dolayı da artık kamyonet ruhsatı falan alırım mecbur ne diyelim sağlık olsun ...
Son bir ümit sorayım eğer aracımın dolaplarını tesisatını bozmadan bu hali ile yatak ve ocak koyup ruhsat almamın bir yolu var ise çookk çook sevinirim.
Son bir ümit sorayım eğer aracımın dolaplarını tesisatını bozmadan bu hali ile yatak ve ocak koyup ruhsat almamın bir yolu var ise çookk çook sevinirim.