Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012
sciencepeople' Alıntı:
Bende C sınıfı almaya hak kazandım.Sınava girince neden A/B olarak müracaat etmediğim diye pişman oldum ama sonuçta sınavı kazandık.
Biraz önce kegm'den nuri beyi aradım adam çok gıcık.Sorularıma düzgün cevap vermedi.Gerekli belgeleri hemen gönderdiğimiz takdirde lisanlsarımız ne zaman elimize ulaşır ?Birde vakıfbank'a 50 TL'yi ne olarak yatıracağız belge parası olarak falanmı ?
Öncelikle Tebrikler , daha sonra bir soru A belgesini gerçekten hakederek alacağına inanıyormusun..
Sen şimdi herkes alıyor ben de alsam ne olur diyebilirsin..ama..bence HER KOYUN KENDİ BACĞINDA ASILIR gümlesini bir düşün
Sonra ( Amatör Telsizci ) NURİ BODUR için Gıcık demeden önce
senin gibi yüzlerce kişinin belgesinin bahsettiğin kişi tarafından incelendikten sonra
KEMAL ÇAĞLAR bey'in ( MÜDÜR ) önüne gittiğini düşünür isen..
bir belgeyi düzenlemek ,
fotoğrafı DİGİTAL'e aktarmak ,
hata yapmadan tüm DATAları kimliğe girmek ve
aynı kimlik sahibinin GBT sine bakmak ve
Nüfus kaydına bakmak için , sadece 4 kişi olan bir birimi eleştirmek biraz fazla değilmi..
Bende 2010 da aynı şeyleri yaşamıştım...ama sonuçta bunları öğrenince bekledim ( 26 GÜN )
Öncelikle sıra ile iş yapmayı öğren
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sınav Başvuru Belge Sınıfınız: A/B
Sınav Notunuz:...
... Sınıfı Belge Almaya Hak Kazandınız.
Adınıza Amatör Telsizcilik Belgesi düzenlenebilmesi için;
Yazılı başvuru
Son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf
T.C Kimlik numarası yazılı beyanı
Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyanı
Amatör telsizcilik belge ücretini yatırmak için; Herhangi bir Vakıflar Bankası şubesine, TC kimlik numarasını belirterek ücretin yatırılması.
18 Yaşından küçük olanlarda veli yada vasi oluru
İrtibat telefonu ile İkamet adresi beyanı gerekmektedir
Not:
Amatör telsizcilik sınavında başarılı olan adaylar belgelerini almak için
en geç bir yıl içerisinde Telsiz İşletme Müdürlüğüne müracaat etmeleri zorunludur.
BAŞVURU ADRESİ:
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü Atatürk Havalimanı E-Kapısı 34630 Sefaköy/İSTANBUL
İRTİBAT : Nuri BODUR
TELEFON: 0212 580 98 98/133 - 0212 334 45 00/5133
FAKS: 0212 579 76 25
E-POSTA :
amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T.C.
KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ,
TELSİZ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'NE
Tarih: 12.06.2012
2012 Yılı birinci dönem "Amatör Telsizcilik Belgesi" imtihanını kazanmış bulunmaktayım.
Belgemin düzenlenmesini ve tarafıma gönderilmesini talep etmekteyim.
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaram : ………………………….. dır.
Amatör Telsizcilik belgesi almama mani olan bir sabıka kaydım bulunmamaktadır.
Gerekli işlemin yapılmasını ve düzenlenen belgemin aşağıdaki adresime iletilmesi hususunu müsaadelerinize arz ederim.
Saygılarımla,
Adı Soyadı : İmza :
ADRES:
…………………………………………………
…………………………………………………
………………. / …………….
TEL :
GSM :