Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,362
Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

Sayın Arman Boyacı ,

[/color]Göndermiş olduğunuz talebinizle ilgili araştırmalar yapılmıştır.

[/color]Bilmenizi isteriz ki araçlarımız, farklı ülke koşullarına göre farklı parçalarla ve farklı özelliklerde üretilebilmektedir.

[/color]Bazı ülkelerde Duster 4x4 araçların bu şikayetleri nedeniyle servislere davet edildiği doğrudur; fakat Türkiye için üretilen araçlarda kullanılan parça bu riski taşımadığı için herhangi bir ek uygulama gerektirmemektedir.

[/color]Dacia olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

[/color]Saygılarımızla,
[/color]DACIA Müşteri Hizmetleri

Etiketler

vallapek tatmin edici degil ama... ;D

Bu cevap durumun aydınlandığını göstermez.

1.Gerçekten de buraların iklimi açısından sorun yoktur.

2.Arabalar/modeller arasında yapısal farklılıklar vardır. (Altı-yediyüz aracın geri çağrılması sanki bunu doğruluyor gibi)

3. Şayet böyleyse, vetaytek'in yaşadığı durum nedir?

4.Bir sorun vardır, henüz uç vermemiştir, ilgililer de müşteriyi (burada bizim adımıza mesaj çeken cunyor olmuş oluyor ;D ) atlatmaktadırlar.

Bu seçenekleri daha da artırabiliriz; ben şimdilik bu kadarımı yazdım. (Duster ile gezmekten yazmaya fırsat olmuyor da ;D ;D ;D )

olguncandan' Alıntı:
Bu cevap durumun aydınlandığını göstermez.

1.Gerçekten de buraların iklimi açısından sorun yoktur.

2.Arabalar/modeller arasında yapısal farklılıklar vardır. (Altı-yediyüz aracın geri çağrılması sanki bunu doğruluyor gibi)

3. Şayet böyleyse, vetaytek'in yaşadığı durum nedir?

4.Bir sorun vardır, henüz uç vermemiştir, ilgililer de müşteriyi (burada bizim adımıza mesaj çeken cunyor olmuş oluyor ;D ) atlatmaktadırlar.

Bu seçenekleri daha da artırabiliriz; ben şimdilik bu kadarımı yazdım. (Duster ile gezmekten yazmaya fırsat olmuyor da ;D ;D ;D )
:D :D :D

vetaytek arkadaşımız bu duruma ne der meraktayız.ben onun adına sanki başıma gelmiş bu durum gibi davranıyorum.bir yorum yapsa keşke kendisi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84601.0

vetaytek arkadaşın başına gelen

JUNİOR' Alıntı:
vallapek tatmin edici degil ama... ;D
+1

Bence tüm Dusterlarda bu dizayn hatası var. En azından o zaman diliminde üretilmişlerde. Sadece, Almanya da dizayndan oluşacak olaylarda üreticiye uygulanacak yaptırım cezalar çok sıkı takip edileceğinden ordakiler geri çağırıldı. Yoksa Almanya nireeee bura nireee. Aynı şikayet burda da foruma üye arkadaştada çıktı. Kim bilir kaç Duster da daha var bilmediğimiz ama aynı problemi yaşayan.

Monti' Alıntı:
+1

Bence tüm Dusterlarda bu dizayn hatası var. En azından o zaman diliminde üretilmişlerde. Sadece, Almanya da dizayndan oluşacak olaylarda üreticiye uygulanacak yaptırım cezalar çok sıkı takip edileceğinden ordakiler geri çağırıldı. Yoksa Almanya nireeee bura nireee. Aynı şikayet burda da foruma üye arkadaştada çıktı. Kim bilir kaç Duster da daha var bilmediğimiz ama aynı problemi yaşayan.
Bence tüm Dusterlarda bu dizayn hatası var

bu şekilde genelleme dogru degil.seri üretimin bir bölümünde olmuş bu olay dolayısı ile hangi sayı aralıgında oldugunu ögrenmemiz ve aracın o aralıkta olup olmadıgına bakmak lazım

Tüm Dusterlerde dizayn hatası var demek biraz haksızlık olur.Araç sadece Almanya'da değil başka bir çok Avrupa ülkesinde satılıp kullanılıyor. Tüketici haklarının Avrupa'nın genelinde çok sıkı korunduğu da göz önüne alındığında birtek Almanya'da araçların bir kısmının geri çağırılması, sadece belli bir seride bu tür bir arızanın olduğu ihtimalini arttırıyor bence..yine de TAKİPPP.....

AZAZIL33' Alıntı:
Tüm Dusterlerde dizayn hatası var demek biraz haksızlık olur.Araç sadece Almanya'da değil başka bir çok Avrupa ülkesinde satılıp kullanılıyor. Tüketici haklarının Avrupa'nın genelinde çok sıkı korunduğu da göz önüne alındığında birtek Almanya'da araçların bir kısmının geri çağırılması, sadece belli bir seride bu tür bir arızanın olduğu ihtimalini arttırıyor bence..yine de TAKİPPP.....
aynen katılıyorum

Kışın Kartalkaya'da bir butik otele gittim . Sabah kayağa gidiceez, araba çalışmadı. Mazot donmuş dedi otelci ...Servisi aradım:"...Abi, antifriz var, -20 olsa biley olmaz, başka bişey olmasın?.." dedi Yılmaz ustam ...
Otelciye sordum; o gece -32'yi görmüş termometreler...Garaj içindeki traktör bile donmuş , çalışmamış (!)...:weary::eek::D:D:D

Burası Türkiye!...
Yer yer Ekvator , yer yer Sibirya iklimi var!..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri