alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 110tdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,842

110tdi

Ana Kamp
sevgili gezenbilir ailesi abiler amcalar land rover defenderimize kendinden motorlu almam malı webasto arıyorum bulabileceğim yerler nerelerdir bilgi verirmisiniz?

Etiketler
Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

Furkan bey karavancılar olarak çoğunluk Eberspaher mazotlu ısıtıcı kullanıyoruz,ithalatçısı Açsa Otomotiv İkitelli/İstanbul
cihaz hakkında genel bilgi sahibi olman için aşağıdaki linkte karavancıların yazışmasını okumanı öneririm.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17335.0

Webasto Arayanlar bu adrese...

arkadaşlar webasto isteyenler ikinci el olarak bu arkadaşımızla irtibata gecebilirler.Gerçekten ben aldım kaliteli alman malı webastolar isteyene göndermektedir. Arkadaşımızın ismi mesut telefon numarası ise 0 543 364 81 69
[attachment=1]
[attachment=2]

DSCF3071.JPG

DSCF3078.JPG

Ben geçen hafta taktırdım 110'a webasto marka. Ben bu markayı tercih ettim. Bakım masrafları daha ucuza geliyormuş. Ayrıca bütün Tır'larda genelde bu marka çıkıyor. Takması dahil 1.250 tl.

http://www.webasto-outdoors.com/heating/air-top/air-top-2000-st.html.

selam arkadaşlar yakınlarınızda olabilen tır garajlarında her çeşit bulabilirsiniz mesela bakkalköy tır garaj içlerinde elektirikçiler var ikinci el çeşitli markalar var konya malı boldur tavsiye etmem neden tır garajı derseniz çoğu yurtdışı çalışan tırlar doğal olarakta ikinci elde avrupa malları var.

macir_ertan' Alıntı:
Selam arkadaşlar benzinli Defender için ek kabin ısıtıcı alternatifleri nelerdir acaba bilgisi olan var mı bir fikir verseniz :smiley:

benzinli araclar icin ebesrpaher marka benzinli modellerde mevcut hatta benzinli daha iyi donma problemi hic yok lt bazinda yakitta daha az

''merkezci'' nickli üyeye bir daha teşekkürü borç bilirim,gün içinde yaptığım birkaç telefon görüşmesinden sonra eberspacher kuru tip kabin içi ısıtıcıyı buldum yarın da cihazı kısmetse görmeye hatta almaya gidiyorum 300 leva gibi bir fiyat çektiler 400 tl Türk lirası karşılığı ve ambalajında bu marka kuru tip ısıtıcı kullananlar varsa artı ve eksileri paylaşırsa sevinirim selamlar

macir_ertan' Alıntı:
''merkezci'' nickli üyeye bir daha teşekkürü borç bilirim,gün içinde yaptığım birkaç telefon görüşmesinden sonra eberspacher kuru tip kabin içi ısıtıcıyı buldum yarın da cihazı kısmetse görmeye hatta almaya gidiyorum 300 leva gibi bir fiyat çektiler 400 tl Türk lirası karşılığı ve ambalajında bu marka kuru tip ısıtıcı kullananlar varsa artı ve eksileri paylaşırsa sevinirim selamlar

3 te 1 fiyatına gerçekten çok uygun.. Umarım sorunsuz kullanırsınız...

sword7' Alıntı:
3 te 1 fiyatına gerçekten çok uygun.. Umarım sorunsuz kullanırsınız...

Evet Umut bey biraz garip ama arabalar ve elektronik burada ülkemize göre neredeyse 3'te 1 fiyatına servis şefi bir arkadaşım var onun vasıtasıyla buldum inşallah sorunsuz kullanırım çok teşekkürler

akbabalı sinan' Alıntı:
güzel fiyat alabiliyorsan yedek olması için ateşleme bujisinide iste bulamayabilirsin yada en lazım olan yerde arabanda yedek olması güven verir en sık arıza yapan parça odur

Peki Sinan bey bilgilendirmeniz ve uyarılarınız benim için çok önemli,yarın ürünü teslim almaya gittiğimde söylediklerinize dikkat edeceğim selamlar

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR