Alkol ve OFFROAD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,843
Ynt: Alkol ve OFFROAD

Sayın hocam bundan güzel bir örnek verilemezdi cok tsk ederimm..

Etiketler

Tarık dostum merhaba konuya katkın içn sağol
bizler alkole karşı insanlar değiliz (sedat ağa hariç) amaç gezilerde ve offroad'da içilmemesi alkol ve offroad yanyana olmuyor, bu tecrübelerle sabit bu çok önemli sporu (en azından gönül verenler için) iki kadehe kurban etmeyelim
tekrar teşekkürler ,iyiki varsın kendine iyi bak.

rkayaci' Alıntı:
ben alkol kullanmadım hic, bundn sonrada insallah kullanmam. Ben gezilere bu nedenle katılamıyorum.

bizlerle rahat edebilir gönlünce eğlene bilirsin, ben yokun diyerek meydanı alkole teslim etmek yok

Kayseri ,Sivas Ankara, Antalya ve diğer dostlar DESTEK BEKLİYORUZ,

üstad ben haram olduğu için hiç kullanmadım 53 yaşındayım inşallah bundan sonrada kullanmam kendimce kurallarımın olmasıda dostlarıma zarar gelmesi endişesinden kaynaklı bana ne içen içsin ak koyun ak bacağından kara koyun kara bacağından asılır derler doya doya içsin içenler benden uzak düşmanıma yakın olsunlar

Dalga geçmek gibi bir durum yok hocam, hepimiz diyecektim sen aklıma geldin sana ve düşüncelerine saygım sonsuz
düşmanların ne durumda ağam arada telef olmayalım ;D ;D

katılıyorum size

yasarergun' Alıntı:
Rıdvan Bey gelmemek sorunu çözmüyor gelip bu işi düzenli olarak ve belli kurallar çerçevesinde yapacağız
hocam adam ne yapsın belki 1,2 defa gitti çare yok vazgeçti memlekette kaçtane yaşar hoca veya ekibi var bizim ekip sağlam allah esirgesin eksiğimiz yok fazlamız var arzu ederse orhan beye ihracat bile yapabiliriz ;D

küçük ağa' Alıntı:
hocam adam ne yapsın belki 1,2 defa gitti çare yok vazgeçti memlekette kaçtane yaşar hoca veya ekibi var bizim ekip sağlam allah esirgesin eksiğimiz yok fazlamız var arzu ederse orhan beye ihracat bile yapabiliriz ;D

Aldım kabul ettim ağam, yeterki offroad'da alkol almasınlar,

rkayaci' Alıntı:
katılıyorum size
arkadaşım benim size tavsiyem istanbulda oturuyorsunuz ille araziye çıkacağım yanımda arkadaşlarım olsun istiyorsan kendin bir başlık aç kriterlerini kurallarını yaz gelen olursa yeni arkadaşlar edinirsin yeni arkadaş yeni bilgi yeni adet gelenekler görmek öğrenmek demektir 1,2 deneme yaparsınız olursa devam olmazsa tekrar istişare edersiniz topluluk olmak kabul edilebilir şekilde taviz vermeyi gerektirir istişare sünnettir bence iyi olur biz dün akşam yaptık sorunları tartıştık görüştük manifestomuzuda arkaşlarımız yayınladı hatay grubu olarak uyan gelsin uymayan kafası değene kadar gitsin dedik tertemiz oldu sağolsun arkadaşlarımız çok güzel görüş ve düşünceler ürettiler yazıya döktüler bizim o manifestuyu kullanabilirsin başlığın da belirt bu manifestoyu kabul edecek arkaş arıyorum diye belki bir çok insanın önünüde açarsın bence dene kaybedecek birşeyin olmaz ama kazanacağın çok şey olabilir kolay gelsin istanbulda herkes herşeyi bulur merak etme