ALINIK:) vitara arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,384
Ynt: ALINIK:smiley: vitara arıyorum

acele etmemek lazım. sabırla arazide kullanabileceğiniz, ellenmemiş, oynanmamış, orjinal bir araç bulmanız dileğiyle. Yoksa arazide başınıza bir iş gelince çok sevdiğiniz o vitaranızı sinirden oracıkta ateşe veresiniz gelir. Ekiple çıktığınız gezide gitseniz araba gitmiyor, bıraksanız ormanın içindesiniz, çektirseniz arkadaşların günü rezil oluyor.

sakın acele etmeyin; ben defender'imi 3 yıl (birazda parasızlıktan )kovaladım, 73000 km full orjinal bir araç aldım. Toyotamı ise 4 ay kovaladım fine full orjinal bir araç aldım. Motorunu orjinal parçalarla yaptırıp şuanda sorunsuz biniyorum.

size tavsiyem arazi aracı orjinal olmalı. arazide ona güvenebilesiniz. Acaba başıma bir iş gelirmi diye düşünmeyesiniz.

saygılar.

Etiketler

teşekkürler,sabretmeye çalışıyorum zaten. Adana da vardı gitmeye niyetlenmiştim ama araçta baya sorun varmış yağ eksiltiyor,2 günde bir su koymak gerekiyor diyince vazgeçtim.
Sorun parada zaten kısıtlı olunca bulduklarınız da çok temiz olamıyor maalesef

benim tavsiyem arkadaşlarınızla offroad gezilerine katılmanız orada araçları daha iyi tanırsınız. otomatik vitesin sorunlarını, v6 2000 motorun gücünü, dizelin yakıt sarfiyatını, vb. böylece ne alacağınıza orada daha rahat karar verirsiniz. Yancıya kimse bir şey demez, hemde araç sıkıntınızı biraz daha hafifletirsiniz diye düşünüyorum.
saygılar

Bodrum'dayız ve de offroadcu arkadaşımız yok şu an maalesef
Benim anlamadığım herkes malum sitede aracını satışa koyarken hiç sorunsuz yazıyor,nasıl bişi bu salak mı sanıyorlar milleti?
ben aracımı satarken eksi nesi varsa yazmıştım valla,nasılsa görecek alan. ama sanırsın bütün araçlar muhteşem,al bin git:smiley:))

ben izmire gittim aracı almaya aracın koltuk ve direksiyonu yok. bekle 2 saatte topluyayım dedi adam. Meerse elinde 8 tane varmış birini toplamış fotosunu çekip satmış diğerlerinide aynı foto ile satıyor.
yalovaya gittim araç 73000 km dedi gittik motor 260000 km adam ne dese beğenirsiniz motor yaptırdıktan sonra 73000 km. milletin çivisi çıkmış. servise ve arazi aracını özellikle bir arazi araç tamiri yapan ustaya okeyletmeden almayın
saygılar

gülermisin ağlarmısın durumu bugün temiz bir taneyi kaçırdım maalesef,eşim izin alamadı hemen satılmış

kusura bakmazsanız kaçırma olayı olarak bakmayın meseleye. her zaman sizin için hayırlısını isteyin. belki siz alınca motor yiyecektir. bilemezsiniz. siz gönlünüzü ferah tutun. nasibinizi aramaya devam edin. hiç kimse hiç kimsenin nasibini elinden alamaz.
aramaya devam yılmak yok. bu sizi diri tutar ve biler.
siteden gezilerimiz ve etkinlikler bölümünden offroad bölgenizdeki gezilerinden haberdar olabilirsiniz. bilginize
saygılar

ilk başta tepkim tüh oluyor ama sonra hayrıma değilmiş diyorum zaten teşekkürler

Hocam allah kolaylık gercekten arac almak temizini bulmak zor iş , inşallah bulursun gönlüne göre bir "vitara" :smiley:

araç alırken kesinlikle offroad donanımına uygun olsun. yükseltme, defransiyelle oynama, kilit takabilmelisiniz vb. yapmak istesenizde parçasını bulamayacağınız bir araba almayın sakın. geçer akçe ve model bir araba almanız dileğiyle.

saygılar

Sayın İsobel herkez birşeyler söylüyor (bende dahil) ama kimse al sana tertemiz 12 bin'e vitara demiyor değilmi? :smiley:

moralim iyice bozuldu vitara çıkmıyor,acaba Niva mı alsam? ama direksiyonları çok sert deniyor,hidrolik değilmiş. Benim kollar cılız,zorlanır mıyım acaba?
demiyor valla:smiley:

isobel' Alıntı:
moralim iyice bozuldu vitara çıkmıyor,acaba Niva mı alsam? ama direksiyonları çok sert deniyor,hidrolik değilmiş. Benim kollar cılız,zorlanır mıyım acaba?
demiyor valla:smiley:

Moralinizi bozmayın. Bayan olarak SAKIN niva almayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR