ALINIK TDI puma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,418

huseyinyilmaz

One Life Dedik Gittik Aldık
Yer
BURSA
arkadaşlar merhaba. TDI puma motor arıyorum. Elinde olan, komşunda olan, yerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Etiketler

Ynt: ALINIK TDI puma

abi defender için arıyorum ama 200 TDI olsa sanki daha doğru bir iş yapmış olacağız

huseyinyilmaz' Alıntı:
abi defender için arıyorum ama 200 TDI olsa sanki daha doğru bir iş yapmış olacağız
Bulabilirsen sana tavsiyem BD 30 nissan turbo motor al fiatları aşağı yukarı 3-4 bin tl civarı tadilatsız olarak defendere uygulana biliyor volant nissan volantını kullanacaksınız bmc 3000 nissanla volant aynıdır şanzumanda aynıdır tak kullan bana dua edersin pumaya yakıt ve performans olarak fark atmazsa masrafın bana motoru hemen bana gönder ben vakit bulup ilgilenemiyorum ve sivasta hurdacı yok ankara ve istanbulda antepte kiliste olduğunu duydum ben 2500 düz dizel nissan motor koydum 88 defendere iki lastiği yerden kestim BD30 turbo ile 4 lastiği yerden kesme garantisi veriyorum kolaylıklar dilerim kafana takılan başka şeyler olursa cevaplaya bilirim saygılar

Nissan motorun en büyük özelliği pumaya göre çok çok daha tahammüllü çok daha sade ve performans olarak daha iyidir yakıt olarak daha az yakar ve kırsal motorin ve benzeri yakıtlarla bile çalışır japonun sağlamlığını herkez bilir ama karar sizin :smiley:

nissanı bilmemde puma aracı farklı bir boyuta getiriyor. Tdı 300 lere bile bakmıyorum artık ilanlarda :smiley:

bd30 da turbo varmı ki abi?
benim derdim yıllık izinde basıp biriki bin kilometre yol yapabilmek. mevcut motoru ile de yapılabilir ama rampada fena hız kesiyor. çekilmiyor yol.

Bu linkteki motoru inceleyin BD 30 turbu motor tr de fazla yok ama yurt dışından geliyor

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150583886269699

Linkten sora ikincisıradaki kırmızı defenderin motoru turbosuz BD30 2011 Sivas offroad şenliklerinde çekilen video

ŞAMPİYON DEFENDER PİSTTE VOLUME 2 Bu videoda aynı aracın 2010 kayseride derece aldığı video iyi seyirler

ahmet abi ben standart benzinli defenderda 35" lastiği çeviriyorum. BD30 bunu çevirmeyecek muhtemelen. şanzuman oranlarıyla oynamak gerekecek.

yurt dışından gelen bu motor 0 mı geliyor çıkması mı geliyor? kaça geliyor? ola ki bir parçası arızalandı parçası bulunuyor mu?

huseyinyilmaz' Alıntı:
bd30 da turbo varmı ki abi?
benim derdim yıllık izinde basıp biriki bin kilometre yol yapabilmek. mevcut motoru ile de yapılabilir ama rampada fena hız kesiyor. çekilmiyor yol.

ihaleden cıkma bi land daha alıcaz iki aracdan bı arac cıkarcaz başka türlü olmuyacak galiba

Selam Hüseyin Arkadaş.
Fort puma motoru Ankara yıldız sanayide Güven Otoda bulabilirsin. Sahibinden comda güven oto veya çıkma parça olarak telefonunu bulabilirsin. İvedik de sadece Fort işiyle uğraşan Hurdacı fatih var onada sorabilirsin. ivedikte Ya nasip hurdacılıkta da Tdi 200 ve RN şanzumanlar var. Benim numaram sende olacak.

Merhaba Hüseyin Bey,
Bİldiğim kadarıyla sizin deff benzinli, dizele çevirmenin yasal prosedürünü bulduysanız paylaşır mısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,893
Kaydolan Son Üyemiz
gezgin38

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR