huseyinyilmaz
One Life Dedik Gittik Aldık
arkadaşlar merhaba. TDI puma motor arıyorum. Elinde olan, komşunda olan, yerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bulabilirsen sana tavsiyem BD 30 nissan turbo motor al fiatları aşağı yukarı 3-4 bin tl civarı tadilatsız olarak defendere uygulana biliyor volant nissan volantını kullanacaksınız bmc 3000 nissanla volant aynıdır şanzumanda aynıdır tak kullan bana dua edersin pumaya yakıt ve performans olarak fark atmazsa masrafın bana motoru hemen bana gönder ben vakit bulup ilgilenemiyorum ve sivasta hurdacı yok ankara ve istanbulda antepte kiliste olduğunu duydum ben 2500 düz dizel nissan motor koydum 88 defendere iki lastiği yerden kestim BD30 turbo ile 4 lastiği yerden kesme garantisi veriyorum kolaylıklar dilerim kafana takılan başka şeyler olursa cevaplaya bilirim saygılarhuseyinyilmaz' Alıntı:abi defender için arıyorum ama 200 TDI olsa sanki daha doğru bir iş yapmış olacağız
huseyinyilmaz' Alıntı:bd30 da turbo varmı ki abi?
benim derdim yıllık izinde basıp biriki bin kilometre yol yapabilmek. mevcut motoru ile de yapılabilir ama rampada fena hız kesiyor. çekilmiyor yol.
evet bende merak ediyorum , özellikle maddi boyutunu.Manta Ray' Alıntı:Merhaba Hüseyin Bey,
Bİldiğim kadarıyla sizin deff benzinli, dizele çevirmenin yasal prosedürünü bulduysanız paylaşır mısınız?