Aldım Sonunda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,195

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
İKİ YILLIK JEEP XJ KULLANIM MODUNDAN ÇIKIP UZUN ZAMANDIR ARADIĞIM ALAYIM ALMIYAYIM DİYE SÜRÜMCEMEDE KALDIĞIM VE BU GÜN İTİBARI İLE ALMIŞ BULUNDUĞUM YENİ ARACIM IN İLK HALLERİ . EVRİM BAŞLAMADAN ÖNCE:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P3020001.jpg

P3020003.jpg

P3020006.jpg

P3020005.jpg

Etiketler
Ynt: Aldım Sonunda :smiley:

hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın,yapacağınız değişiklikleri bizimle paylaşın,şimdiden kolay gelsin. :smiley:

Hayırlı Uğurlu olsun Gülegüle kullanın Ayhan bey yapacağınız değişiklikleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar .Çok sağolun aracı tanımak ve stanrdart halinin yol halini motorun performansını deneyip görmek için ilk bir on gün bir şeyine ellemeden bu şekilde kullanıcam. Şu an için beni en memnun eden yanı eski aracıma göre lpg değerleri oldu aracı tek araç olarak gündelikte kullandığım için (.prins sıralı sistem lpg sistemi üzerinde). Şu iki günde yaptığım 260 km de 60 tl yakıt harcamış olmak beni aracı sevmem için bir sebeb daha oldu :smiley: ileride yükseltme ve mt lastikler ile ne kadar değişim olucak onuda buradan yazacam .Çok .keyifli ekonomik ve kullanımı hoş bir araç . Tekrardan sağolun hayır olsun dilekleriniz için

vetmederes' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle...
sağolun doğru aracı buldum sanırım özendiğim çok şeyi bu araçta uygulamak sizlerden de yardım ve destek almak beni mutlu edicek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR