Aldım Sonunda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,196
Ynt: Aldım Sonunda :smiley:

otecopel' Alıntı:
maşallah burada sadece M2 kalmaz o da bilmiyenlere duyrulur m2 5 müratıbatlı V12 benzinli tank ;D ;D kanka kusura bakma orada kım yada ne olsa kalır :D ;)
valla bende günün erken saatleri daha akşama çok var kalırsada buluruz bir çare diye vurdum kuma . birazda pilotaj hatası oldu ondan kaldım battığım yerde biraz fazla oynadım hata benimdi .ama öle böyle çıktı kimseye güldürmeden ;)

Etiketler

opel mi ısuzumu? ben ruhsata bir bakayım.. işin şakası bir yana btamak birazda işime geldi bu aracı almadan hep hareret sorunlarından şikayet duyuyordum fan geç açar termostat şöyle yapar böle yapar vs diye banamısın demiyo hem yapıyor sıcaklığını hemde açıyor fanını kii altı tamamen kumla kapalı iken hiççççç bişey olmuyooo ben bu aracı sevdim ;) JEEP li geçen yıllarıma yazıklar olsun :D

damast' Alıntı:
FRONTERA nız hayırlı olsun gülle gülle kullanın.

selamlar
MURAT
murat bey teşekkür ederim sağolun bu arada yükseltme ye başlamadan sizin bilgilerinizi çaldım ayrıca sağolun tekrar ;)

ayhanayhan' Alıntı:
murat bey teşekkür ederim sağolun bu arada yükseltme ye başlamadan sizin bilgilerinizi çaldım ayrıca sağolun tekrar ;)

Ne demek Ayhan bey biz burada bilgi, dostluk ve tercübelerimizi paylaşmak için buradayız.

selamlar

MURAT

ayhanayhan' Alıntı:
opel mi ısuzumu? ben ruhsata bir bakayım.. işin şakası bir yana btamak birazda işime geldi bu aracı almadan hep hareret sorunlarından şikayet duyuyordum fan geç açar termostat şöyle yapar böle yapar vs diye banamısın demiyo hem yapıyor sıcaklığını hemde açıyor fanını kii altı tamamen kumla kapalı iken hiççççç bişey olmuyooo ben bu aracı sevdim ;) JEEP li geçen yıllarıma yazıklar olsun :D

JAPON demek sanayiye az uğramak demek

avcı-balıkcı' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin buarada lastikleri nekadara aldınız bende düşünüyorumda
sağolun . lastikler 245. 75. 16 ölçüsünde marşhall kl 71 mt ..fiyat 1200 tl

Ayhan bey hayırlı uğurlu olsun. opel ftonteramızı nerde yükseltip geniş lastik taktırabiliriz. ben konuya çok yabancıyım bu site sayesinde bişeyler öğrenmeye başladım ama az önce okuduğum lastik dişi ayana maruti mesajıyla kafam allak bullak oldu. Arkadaşlar yardımcı olun var mı bildiğiniz tamirci. şimdiden tşklr

artık oldu şehirli hali bitti:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1010001.JPG

P1010003.JPG

P1010010.JPG

P1010018.JPG

P1010047.JPG

:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1010049.JPG

P1010062.JPG

P1010069.JPG

P1010073.JPG

P1010068.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri