Aldım Sonunda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,324

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
İKİ YILLIK JEEP XJ KULLANIM MODUNDAN ÇIKIP UZUN ZAMANDIR ARADIĞIM ALAYIM ALMIYAYIM DİYE SÜRÜMCEMEDE KALDIĞIM VE BU GÜN İTİBARI İLE ALMIŞ BULUNDUĞUM YENİ ARACIM IN İLK HALLERİ . EVRİM BAŞLAMADAN ÖNCE[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Etiketler
Ynt: Aldım Sonunda

hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın,yapacağınız değişiklikleri bizimle paylaşın,şimdiden kolay gelsin.

Hayırlı Uğurlu olsun Gülegüle kullanın Ayhan bey yapacağınız değişiklikleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle...

Güle güle kullan bende çok düşünmüştüm limited model fronterayı ama kısmet olmadı

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar .Çok sağolun aracı tanımak ve stanrdart halinin yol halini motorun performansını deneyip görmek için ilk bir on gün bir şeyine ellemeden bu şekilde kullanıcam. Şu an için beni en memnun eden yanı eski aracıma göre lpg değerleri oldu aracı tek araç olarak gündelikte kullandığım için (.prins sıralı sistem lpg sistemi üzerinde). Şu iki günde yaptığım 260 km de 60 tl yakıt harcamış olmak beni aracı sevmem için bir sebeb daha oldu ileride yükseltme ve mt lastikler ile ne kadar değişim olucak onuda buradan yazacam .Çok .keyifli ekonomik ve kullanımı hoş bir araç . Tekrardan sağolun hayır olsun dilekleriniz için

vetmederes' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle...
sağolun doğru aracı buldum sanırım özendiğim çok şeyi bu araçta uygulamak sizlerden de yardım ve destek almak beni mutlu edicek.

SON KONULAR - FORUM