Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
seyyah54' Alıntı:
İnsaf böylede görsel konulmazki. O kavurmanın tadına bakılmazmı yani.Apdullah bey kusura bakma karşılaşacağım ilk kampta almak üzere borç hanene not düştüm.Tüm karavan dostlarına sağlıklı mutlu kamplar.Aysel&Ahmet ÖZEK
Borcum borç ama inan kavurmanın ustasu Hikmet kardeşimdi. Hikmet kardeşim kadar olmasa da borc benim öderim. Yeterki bir yerlerde denk gelelim Ahmet abi.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Artık Beypazarı / Karaşar Eğriova yaylasındayız.
4 gece kaldığımız bu güzel yere biz doyamadık. Kaldığımız alan Eğriova orman işletmenin Tesisilerinin içi idi. Bu vesile ile görevli ormancımız UĞUR Beye bizlere gösterdiği yardımlardan ötürü cok teşekkür ederiz. Obaların bir iki ev dışında oturmaya müsait olmadığı, müsait olanların bile daha yaylaya cıkmadığı bu güzel yeri anlatmak inanın bana göre cok zor bu yüzden tüm arkadaşların yaşamasını isterim.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Bu güzel mekandan ayrılarak rota önce Kıbrıscık, sonra da Seben. Kıbrıscık Bolu 'ya bağlı kücük bir ilçe.
Emekli adam, ayrıca da karavancı ise mazot alımlarını viza kesim tarihlerine göre ayarlar.
En azından biz öğle yapıyoruz. Bu yüzden mazot alımınıda kıbrıscık'a göre planlamıştık. Kıbrıscık'a girer girmez tamammen boş olan depoyu doldurmak için Petrol Ofisine gittim. Benzinlik tamamen acık. Çay hazır doldur iç. Etrafda kimse yok. Camda şöyle yazıyor.
BENZİN MAZOT YOK. LÜTFEN İSRAR ETMEYİNİZ.
MUSTAFA
Altındada Mustafanın Telefonu. Mazot 4 gün sonra gelecekmiş. Neyse, biraz ileride bir benzinlik daha varmış da ordan depoyu doldurduk. Yoksa 4 gün Kıbrıscık'da kalacaktık. Hadi bizim evimiz sırtımızda da, yoldan gecen ne yapacak.
Yollardan ve Kıbrıscık Dağ Evlerinden görseller
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Kıbrıscık belediyesine bağlı dağ evleri özellikle Ankara'dan hafta sonu gelenler için ideal.
4 Kişinin kalacağı bu evler günlük 80 tl. Belediyeye bağlı Kıbrıscık Dağ Evleri diye internetden detaylı bilgi alınabilinir.