buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler
tadilat nedeni ile geçici bir süre kapalıyız ;D ;D ;D
tadilat nedeni ile geçici bir süre kapalıyız ;D ;D ;D
şeymasonay' Alıntı:levent abi ve diğer arkadaşlara merhaba. bundan 2-3 yıl kadar önce bu sitenin ve bu bölümün mudavimiydim.ama 3 yıldır çalıştığım okulda norm fazlası oldum. bir oraya bir buraya koşturuyorlar bizi fırsat bulup ahşap işeriyle uğraşamıyorum. ama işlerim düzelirse tekrar bu hobime devam edeceğim.
buralpdi' Alıntı:Süleyman bey,
-önce güzel bir zımpara yapın,
-hataları ve çatlakları macun ile onarın, zımparalayarak tesviye edin,
-dolgu verniği uygulayın, yüzey pürüzsüz hale gelene kadar zımpara yapın gerekirse iki veya üçüncü katı çekin, dolgu veniğiniz süt kıvamında olsun,
-son kat verniğinizi çekin,
zımpara olarak ilk zımparada 180kum, sonrasında dolgu verniği için 220kum zımpara kullanabilirsiniz,
kolay gelsin
selamlar
msh' Alıntı:Levent abi gecen cuma izmirden aldığım t5 ile 1800 km yol gittim, bir tane bile durduran olmadı, ama sağolsunlar kantarcilar hic es gecmedi gelene kadar bes defa kantara girdim her girdiğimde bu karavan dedim gönderdiler. en son dedim tart bakalim ne gelecek. 2650 kilo geldi. yatak dolap ve ocak evye var. bana fazla geldi, zaten mdf kullanmışlar içini degistirmek istiyorum ama burada marin kontra bulmam imkansiz adını bile bilmiyorlar. netten satin alabilecegim yer var mı, bulursam mobilya ustasi arkadaşim var yapımı sorun değil.
msh' Alıntı:levent abi kavak kontra daha iyi olur. ama nerden alıcam bilemiyorum. istihab haddi 3000 kilo , o gün hesapladım bana 350 kilo kalıyor motoru arkaya koysam motor 125 kilo.
-msh' Alıntı:Levent abi gecen cuma izmirden aldığım t5 ile 1800 km yol gittim, bir tane bile durduran olmadı, ama sağolsunlar kantarcilar hic es gecmedi gelene kadar bes defa kantara girdim her girdiğimde bu karavan dedim gönderdiler. en son dedim tart bakalim ne gelecek. 2650 kilo geldi. yatak dolap ve ocak evye var. bana fazla geldi, zaten mdf kullanmışlar içini degistirmek istiyorum ama burada marin kontra bulmam imkansiz adını bile bilmiyorlar. netten satin alabilecegim yer var mı, bulursam mobilya ustasi arkadaşim var yapımı sorun değil.
Destan06' Alıntı:Birde Levent ağabeyin yaptığı karavanın sitede paylaşımı var mı?