Ahmet Özeren'i Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan camouflage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,517

camouflage

One life, Live it.
Yer
Bolu
1996-1998 yılları arasında mesai arkadaşım değerli ağabeyim Ahmet Özeren'i kaybettik...

Karabük'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Safranbolu'dan Kastamonu istikametine giden Bayram Başkaya'nın (60) kullandığı 78 BB 677 plakalı minibüs, Konarı köyü mevkiinde aniden köy istikametine direksiyonu kırınca, arkadan gelen Ahmet Özeren'in (41) kullandığı 06 BR 4686 plakalı motosiklet minibüsün sol tarafına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Ahmet Özeren, kaldırıldığı Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[attachment=1]

http://www.endurocu.com/modules.php?name=News&file=article&sid=433
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6477#89775

dscn1985zm4.jpg

Etiketler
Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik...

Çok üzücü bir kaza... Ailesine ve yakınlarına başsağlığı, merhuma Allah'tan rahmet dilerim.

Bayramlarda evden çıkmamamın en büyük sebebi... Araba sahibi olup da kontağı bayramdan bayrama çeviren, şerit nedir bilmeyen, sinyal vermeyen, verilen sinyali anlamayan, geçiş hakkının her zaman kendinde olduğunu sanan on binlerce "insan" ile aynı yolları paylaşmak...

Benzer bir kazayı geçen sene Temmuz ayında yaptım. Sağ şeritte 30-40km hızla giden ve sollamak üzere olduğum aracın şöförü yan yola girmek için direksiyonu aniden sola kırınca çarpmamak için manevra yaptım ve kendimi banketin üstünde buldum. Adam arkasına bile bakmadan kaçtı gitti. Trafik polisine plakayı verdim ama aynen şöyle bir cevap aldım "o aracı hiç karıştırma yoksa suçlu durumuna düşebilirsin" Polis haklıydı, suçlu durumuna düşebilirdim. Bu ceza yasalarıyla daha iyisi de olamazdı zaten. Bu soruşturma da benzer şekilde sonuçlanacak. Her ne kadar motorla minibüse soldan çarpılmış olsa da motor "arkadan gelen" olduğu için suçun büyüğünü üstlenecek.

Yüce devletimiz daha çok otomobil satılsın, benzininden muayenesine kadar daha çok vergi toplayalım mantığıyla peynir ekmek gibi ehliyet dağıtadursun... Trafik polisimiz de yol kenarına park edenlere ceza kesmekle meşgul olsun...

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar dilerim. Çok üzücü bir olay.

Ahmet abicim ruhun şaad,mekanın cennet olsun Allah tüm sevenlerine sabır versin
(dilek öztürk ve ailesi)

Bu siteyi tesadüfen keşfettim.Öncelikle ben kızıyım, ilginiz için çok teşekkür ederim. Hala onu dusunenler olduguna sevındım...

Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzücü bir olay. Yaya olarak, sürücü olarak nasıl olursa olsun trafiğe çıkmak cesaret istiyor... Sabır diliyorum:(

Eski bir motosiklet sürücüsü olarak ne vakit böyle bir haber okusam ya da trafikte kaza geçirmiş motosikletli görsem yüreğim acıyor. Bende geçirdiğim kaza sonucu yaklaşık 1 yıl evde dört duvar arasına hapsolduktan sonra ülkemizde ne yazık ki motosiklet kültürünün ya da trafik bilincinin olamayacağına kanaat getirip iki teker'e noktayı koymak zorunda kaldım... Babanızın mekanı cennet olsun....

loresima' Alıntı:
Bu siteyi tesadüfen keşfettim.Öncelikle ben kızıyım, ilginiz için çok teşekkür ederim. Hala onu dusunenler olduguna sevındım...
Başınız saolsun,haberi okurken- eski bir yazı güncelleşmiş bile olsa-sizin yazınızı görünce babasını küçük yaşta kaybeden biri olarak çok etkilendim...Tekrar başınız saolsun,biz doğa severler bu tür haber ,kaza ve ölümlere daima hassas davranıyoruz...Sizi sitemizde daha aktif görmek ve etkinliklerimizde tanımak isteriz...

loresima' Alıntı:

Başınız sağolsun. Acı duyuruyu bende geç farkettiğim için ayrıca üzgünüm....

Allah bu dünyada kalan yakınlarına sabır, İnşallah mekan-ı cennet eyleyenlere Rahmet Eylesin. Toprağı bol olsun....

Alp...

mrb bu üzücü kazayla ilgili geçmişten bilgim var zannedersem stabilize yolda meydana gelmişti,yanılmıyorsam tabiki,ALLAH rahmet eylesin 1200 gs bmw motosikleti.

UFUKK' Alıntı:
Merhaba bu üzücü kazayla ilgili geçmişten bilgim var zannedersem stabilize yolda meydana gelmişti,yanılmıyorsam tabiki,ALLAH rahmet eylesin 1200 gs bmw motosikleti.

Yıllarca motosiklete bindi. Samsunda Motosiklet kulübü için çalışmalar yaptı ve ben açılışı için Bolu'dan Samsun'a gitmiştim.
Kaza, Karabük yolunda bir minübüsün aniden yola çıkması sonucu olmuştu. Malum motosikletde kaporta kullanıcı :(
Evet motosikleti doğru, o motosiklet için tam 3 ay beklemişti ve ilk gezisinde kaybettik Ahmet Abimizi...

camouflage' Alıntı:
Yıllarca motosiklete bindi. Samsunda Motosiklet kulübü için çalışmalar yaptı ve ben açılışı için Bolu'dan Samsun'a gitmiştim.
Kaza, Karabük yolunda bir minübüsün aniden yola çıkması sonucu olmuştu. Malum motosikletde kaporta kullanıcı :(
Evet motosikleti doğru, o motosiklet için tam 3 ay beklemişti ve ilk gezisinde kaybettik Ahmet Abimizi...
bende geçen ay 4 kişi ile çıktım karadeniz duymuşsunuzdur belki GÖKÇEN ELBİ samsunda tır ile kafa kafaya çarpıştı :-[ ben gurubtan trabzonda ayrılıp gürcistana devam ettim üzücü haberi aldım motorla tekrar samsuna döndüm daha 25 yaşındaydı oda BMW kullanıyordu avatarımdaki resimi o rahmetli vedalaşmadan evvel trabzonda çekmişti işte kaporta biziz doğru dersin kardeşim saygılar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR