Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 22 Eki 2009 #17 Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... Kaporta terimi nedir?
UFUKK İSTANBUL Mesajlar 1,288 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 23 Eki 2009 #18 Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... Alfonse' Alıntı: Kaporta terimi nedir? Genişletmek için tıkla ... mrb kas iskelet yapısı,sonuçta araba değil,
Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... Alfonse' Alıntı: Kaporta terimi nedir? Genişletmek için tıkla ... mrb kas iskelet yapısı,sonuçta araba değil,
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 23 Eki 2009 #19 Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... UFUKK' Alıntı: Merhaba kas iskelet yapısı,sonuçta araba değil, Genişletmek için tıkla ... Anladım... Ama, Maalesef, Üzüntüyle tabiki... Motor camiasında kullanılan bi terim galiba, bilmiyordum... Teşekkürler...
Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... UFUKK' Alıntı: Merhaba kas iskelet yapısı,sonuçta araba değil, Genişletmek için tıkla ... Anladım... Ama, Maalesef, Üzüntüyle tabiki... Motor camiasında kullanılan bi terim galiba, bilmiyordum... Teşekkürler...