Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,145
Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

hakan şu kadar katılımcı zorunlu gibi bi şey varmı bu listeye ilaveler olmazsa iptal olabilirmi?

Etiketler

Merhaba.. Ne zamandir Istanbul civarinda neden gunubirlik trekking yapilmiyor diye dusunuyordum...

Ben geliyorum! Kendimi listeye 12 numaradan ekledim
- Alper

KATILIM LİSTESİ

1- Pınar Karaçar (belki + 1)
2- Şener Kurtuluş(+1)
3- Bülent Bölük
4- Aytaç Sönmez
5- Sevda (evda) +1
6- Sevgi (milim)
7- Bülent Çevik
8- M.Bahadır Deniz
9- Seda IŞIKEL
10- Gökhan Poyraz
11- İlhan Dağdemir
12- Alper Acuner

iyi akşamlar hakan ben taksimden binebilirim.Ama araç beşiktaştan geçerse ordan binersem iyi olur.

meydey' Alıntı:
hakan kahveyi ben getiriyim kızlar görsün nasıl kahve yapılır

vallahi siziin dilinizden kurtulmanın bir yolunu bulmalıyım...malzemeleri getirin ben bir yerden odun falan bulur ateş yakarım ...hem benim ateşcim de yanımda olacak zaten :smiley:

KATILIM LİSTESİ

1- Pınar Karaçar ( + 1)
2- Şener Kurtuluş(+1)
3- Bülent Bölük
4- Aytaç Sönmez
5- Sevda (evda) +1
6- Sevgi (milim)
7- Bülent Çevik
8- M.Bahadır Deniz
9- Seda IŞIKEL
10- Gökhan Poyraz
11- İlhan Dağdemir
12- Alper Acuner

15 kişi

Herkese İyi Günler,

Üç gündür grip olduğum için kesin kayıt yaptıramadım. Yarın ki durumuma göre kayıt yaptıracağım. Gelmeyi çok arzu ediyorum.

Bu arada merak ettim. Geçmiş senelerde Ağva Kurudere Şelaleleri'ndeTrekking yapıldı mı? Yapıldıysa fotoğraflarına nasıl ulaşabilirim?

Sevgiler,

Erdal R. Tuna

Gideceğimiz yeri merak eden arkadaşlar http://picasaweb.google.com/hakanozkay/Agva bu adresten fotoğraflarına bakabilirler

fotoğraflar harika.ne gelmez pazarmış!!!

merhaba arkadaşlar, bu pazar şehrin bize verdiği sıkıntıya geçici de olsa bir son vereceğiz. bence mükemmel olacak.

geçen hafta erikli yaylasına gittim.Süperdi ben alıştım dağ tepe gezmeye hiç şehire inmek istemiyorum.O ormanın sesizliği O böyütlenler,dağ çileği,ve elma,yere düşen kestaneler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR