Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,145
Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

hoş bulduk Erdal abi sağol. Pınar kız yeni başladın ne demek yandık desene süründüreceksin beni:smiley:

Etiketler

demirhanilhan' Alıntı:
ARKADAŞLAR SELAM İLHAN BEN:smiley:
Bütün yazılanlar çok güzel. neden bukadar bekledin diye sormayın sakın mesaj yerini daha yeni gördüm:smiley: ve bütün yorumlarıda okumuş oldum. A dan Z ye herkeze teşekkür ediyorum sıcak kişilikleri ve içten tavırları için. ben bu grubu seviyorum çünkü herkez ama herkez çok iyi ve ne hikmetse yeni tanıdıklarımda :smiley: çok gürültü yaptım farkındayım ama siz daha bişey görmediniz:smiley: Bülocum canimmmm nasıl oluyo yazdıkların çok duygusaldı zarıl zarıl ağladım yani. hakancım ne hatası sen hep böyle hatalar yap:smiley: pınar sana teşekkür edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama neyseeee teşekkür ederim. güzel pozları için nihan a da erdal abi sevgi hanım mert kankalar gökhan hakan bülent ismi aklıma gelmeyen herkeze ve offfffffffffffffffffffffffff gitar çalan uzun saçlı çocuk vardı ya neydi adı...........heh şeydi şey yaaaaaa ibrahim di evet vayvay tosuno kardeşimede selamlar. burdan memleketteki akrabalarıma çobana dağa taşa :smiley: pardon şaşırdım röportajlar dan kalma bir alışkanlık:smiley:)) velhasıl kelam güzel bir geziydi diğerlerinide bekliyorum. ilhandagdemir@hotmail.com

sen bu kadar duygusal ve içten satırlar yazan bir adammısın ilhan .bak karizman yerlere doğru iniiyor iniyor .. kaldıkı.. senin okumudağın ve benum hiç okumadığım kitaplardan alıntılar yaparak mı yazdın bu satırları.. karizmayı kurtar.. kendine gel oluuum ..
yazdıklarımın seni ağlatmıs içler acıs bir durum..sende askerden sonra hafifin üzerinde bir duygusallık ve değisim gordüm..yaslanıyormusun ..askerde adam mı oldun oluuuum ..

hakan ofline durumda iken yazayım( ki online dır o biliyorum)..bakalım nereye bir yürüyüs düsünüyormusuz. Çamurlu çamurlu erikle süer olurdu ...eşşek yolu o yol ve selaleler.. .. gidis donüs seklinde.. :D yola girmeden .. aynı zorulkuta..her sartta ve kosulda.. .

çok uzattım neden boyle oldu..aslında yukarılarda bir yerlerde veda etmistim..yanılıyormuyum .

hadi bitireyeim bari..yoksa buradan bir perdelik gereksiz diyalog çıkacak..:D

Arri gatto.. japonca..:smiley:

uzaktr' Alıntı:
Herşey ne kadar kötü idi. Bir bayan tarafından ayaklar altına alındım. Sürekli açtım. Nerede ise hiç bir fotoğrafta yokum. Bir daha gruptan hiç ayrılmayacağım ki çok resmim olsun. Bu yakışıklı adamsız resim ..ah ah ..

Bir dahaki yürüyüşte dahada gürülütü ve patırtı olacak..Yaşısın kötülük..

Kel, sakallı ve üstelik şişko ben..:p

bence profil resmi çok sevimli :smiley:

Galiba biraz hızlı yol almışım. Yalnız doğaya kavuşmanın sabırsızlığı idi beni hızlı kılan. Kafileyi bu şekilde toplu halde görmenin yürüyüş sırasında pek sık olduğu söylenemez. Halböyleyken olabildiğince fazla kişiyi bir karede toplamaya çalıştım.

Dönüş yolunda geniş düzlükler bizi karşıladı. Gökyüzüne bakarak yürüdük, kalabalıkta karşımıza biri çıkarda çarparız korkusu olmadan ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR