kaşif
Hakan Özkaya
Merhaba sevgili arkadaşlar..
19 Ekim Pazar günü gideceğimiz yer Ağva Hacıllı köyünde ki Kurudere Şelaleleri.. Sabah belirttiğimiz kalkış noktalarında buluştuktan sonra Ağva'ya doğru yola çıkıyoruz.
Yolculuğumuz yaklaşık 2 saat sürüyor bu esna da sabah kahvaltımızı da yapmış oluyoruz. Ağva'nın şirin köyüne geldiğimizde kumanyalarımızı yanımıza alarak dere kenarında, şelaleye doğru 2 - 3 saatlik bir yürüyüş yapıyoruz. Heyecan için, bazen dileyenlerle, çıplak ayakla yürüyerek veya taştan taşa geçerek derenin sığ sularından geçiyoruz.
Şelale de sonlanan yürüyüşümüz bittikten sonra mangal da nar gibi kızaran sucuklarımızı yiyoruz. Keyifli bir mangalın ardından ve önce
aracımızı bıraktığımız köye oradan da Ağva merkeze doğru yola çıkıyoruz.
Ağva merkezde yaklaşık 1 saat serbest zaman geçireceğiz.
Dileyenler tekne turlarına katılabilir. Katılmak istemeyen arkadaşlar hediyelik eşya bakabilir.. Burada ki tüm güzelliklerin tadını çıkardıktan sonra saat 17:30 da İstanbul'a doğru dönüşe geçiyoruz. İstanbul'a dönüş saatimiz normal koşullarda saat 20:00 civarı gerçekleşiyor.
GEZİ KÜNYESİ
Yer: Şile - Ağva
Araç Yolculuğu: 2 Saat
Yürüyüş Süresi: 4 Saat
Parkur: Orman içi - Şelale - Dere
Mevsim: İlkbahar'dan Sonbahar'a kadar
Derece: Orta
YANIMIZA ALMAMIZ GEREKEN MALZEMELER
*Yedek yürüyüş pantolonu,
*Atlet veya tişört benzeri ince üst giyecek,
*Mevsime göre yağmurluk, yedek ayakkabı, en az iki çift çorap,
*Su taşıyabilmek için matara veya pet şişe,
*Yazın Şapka, Gözlük, Mayo, Havlu.
HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ
06:30 - Bakırköy İncirli Boyner Önü
07:00 - Taksim AKM Önü
07:30 - Kadıköy Haldun Taner Önü
ÜCRET VE ÜCRETE DAHİL OLANLAR
Katılım kişi başı 50 YTL
Buna sabah kahvaltımız (poğaça, meyvesuyu), öğlen yemeğimiz (sınırsız barbekü, sucuk, sosis vs), araç kirası, rehberlik hizmeti, şeker, çikolata, bisküvi, dostluk, arkadaşlık v.s. herşey dahil..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Bana ulaşacağınız bilgiler aşağıda.. Sevgilerimle...
Hakan Özkaya
0.535.5879193
ozkaya_hakan@hotmail.com
Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar bana isim, soyisim, cep telefonu ve binecekleri yeri mail atsınlar.. En geç perşembe günü haber verirseniz ben de ondan sonra arabayı ve diğer yiyecek v.s. olaylarını halledebileyim..
19 Ekim Pazar günü gideceğimiz yer Ağva Hacıllı köyünde ki Kurudere Şelaleleri.. Sabah belirttiğimiz kalkış noktalarında buluştuktan sonra Ağva'ya doğru yola çıkıyoruz.
Yolculuğumuz yaklaşık 2 saat sürüyor bu esna da sabah kahvaltımızı da yapmış oluyoruz. Ağva'nın şirin köyüne geldiğimizde kumanyalarımızı yanımıza alarak dere kenarında, şelaleye doğru 2 - 3 saatlik bir yürüyüş yapıyoruz. Heyecan için, bazen dileyenlerle, çıplak ayakla yürüyerek veya taştan taşa geçerek derenin sığ sularından geçiyoruz.
Şelale de sonlanan yürüyüşümüz bittikten sonra mangal da nar gibi kızaran sucuklarımızı yiyoruz. Keyifli bir mangalın ardından ve önce
aracımızı bıraktığımız köye oradan da Ağva merkeze doğru yola çıkıyoruz.
Ağva merkezde yaklaşık 1 saat serbest zaman geçireceğiz.
Dileyenler tekne turlarına katılabilir. Katılmak istemeyen arkadaşlar hediyelik eşya bakabilir.. Burada ki tüm güzelliklerin tadını çıkardıktan sonra saat 17:30 da İstanbul'a doğru dönüşe geçiyoruz. İstanbul'a dönüş saatimiz normal koşullarda saat 20:00 civarı gerçekleşiyor.
GEZİ KÜNYESİ
Yer: Şile - Ağva
Araç Yolculuğu: 2 Saat
Yürüyüş Süresi: 4 Saat
Parkur: Orman içi - Şelale - Dere
Mevsim: İlkbahar'dan Sonbahar'a kadar
Derece: Orta
YANIMIZA ALMAMIZ GEREKEN MALZEMELER
*Yedek yürüyüş pantolonu,
*Atlet veya tişört benzeri ince üst giyecek,
*Mevsime göre yağmurluk, yedek ayakkabı, en az iki çift çorap,
*Su taşıyabilmek için matara veya pet şişe,
*Yazın Şapka, Gözlük, Mayo, Havlu.
HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ
06:30 - Bakırköy İncirli Boyner Önü
07:00 - Taksim AKM Önü
07:30 - Kadıköy Haldun Taner Önü
ÜCRET VE ÜCRETE DAHİL OLANLAR
Katılım kişi başı 50 YTL
Buna sabah kahvaltımız (poğaça, meyvesuyu), öğlen yemeğimiz (sınırsız barbekü, sucuk, sosis vs), araç kirası, rehberlik hizmeti, şeker, çikolata, bisküvi, dostluk, arkadaşlık v.s. herşey dahil..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Bana ulaşacağınız bilgiler aşağıda.. Sevgilerimle...
Hakan Özkaya
0.535.5879193
ozkaya_hakan@hotmail.com
Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar bana isim, soyisim, cep telefonu ve binecekleri yeri mail atsınlar.. En geç perşembe günü haber verirseniz ben de ondan sonra arabayı ve diğer yiyecek v.s. olaylarını halledebileyim..