Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hermesofia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,835
Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

hermesofia' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben istanbul da yaşıyorum 26 yaşında bir adet öğretmenim:smiley:
Ağustos ayında beraber gezi kamp doğa yürüyüşleri deniz gibi etkinler yapabileceğim bir arkadaş arıyorum
şehir dışına gitmeyi çok istiyorum
aradığım kafa dengi eğlenmeyi bilen sohbeti iyi bir arkadaş olması yeterlidir ,kendim alkol sigara vb şeyler kullanmıyorum ama beraber gelecek arkadaş için benim için farketmez dediğim gibi sadece kafa dengi eğitimli bir olsun yeterli
istanbuldan olan biri olursa daha iyi olur beraber şimdiden tanışırız anlaşırsak ağustosda gideriz
ama şehir dışında gelmek isteyen biri varsa istanbulda da onu misafir ederim anlaştıktan sonra
daha öncede yazmıştım ama kimse cevap yazmadım tekrar şansımı deniyorum

mrb ben muğla-milaas'tan çağan mesleğim doğrudan satış 28 yaşındayım manevi değerler sevgi saygı benim için önem taşır. bu arada annem dedem ve bir amcam da öğretmendir.milasa 100 km çevresinde eşlik edebilirim.deniz kenarı kamp alanı olarak. burada ücretli kamp tesisi yok. bir-kaç köyün olduğu çam ağaçları altında oldukça bakir bi-yer kötü tarafı geceleri acayip sivrisinek yapıyor. denemedim umarım bolca sivrisinek losyonu işi çözer.Bir kusurum var bu arada sabah 8 öğleyin13 arası sizi yalnız bırakabilirim. zıpkınla balık peşinde olduğum için:smiley: bu hobiye alakanız var mı ya da başlamayı düşünür müsünüz bilmem yardımcı da olurum 2 body olarak da dalış yapma konusunda. gitarda fena değilimdir bu arada. kumluk plaj olan bölge var.bir de çamlık olan ormanlık bölge var söylediğim gibi. imkanım olsa burayı camping yapıp işletmek isterdim.burayı google earthtan milas,kazıklı yazarak bulabilirsiniz. bir de foto ekliyim tam olarak bölgeyi gösteren.

bir diğer bölge olarak kamp yapılabilir alan yine geyik barajı bölgesi var. yol boyunca ve barajın yanında sık çam ormanları 2 katlı bir evden büyük tek parça kayalar. yine gogole earthtan geyik barajı,milas yazarak görüntüleyebilirsiniz.
3. olarak ören ve çökertme kasabları var.izmir yolunda bafa gölü var yakın civarda. muğla yolunda belen kahvesi var bu civarlarda görmenizi isteyeceğim. ormancı şarkısının hikayesi diye ararsanız internette belen kahvesi hakkında bilgi alırsınız.yine milas yatağan yolun üzerinde 15 km civarında bir yürüyüş yolu var.(orman yolu). şuan aklıma gelen güzel yerler bunar.size, yeşilyaşa'ya ve milasa yolu düşün diğer arkadaşlara bu bölgelerde eşlik edebilirim.(daha uzak bölgeler için şuan bütçe ayırıcak durumum yok o nedenle kısııtlı gelebileceğim yerler. faceboktan çağan karasulu ekelyebilirsiniz arkadaşlar. skype: cagankarasulu.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR