AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,920

Etiketler
Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

Çok istememe rağmen bu gezide olamamıştım

iPhone

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

JUNİOR' Alıntı:
Çok istememe rağmen bu gezide olamamıştım

iPhone

benim araba yapılı olsa yapardık bir şeyler

ama o gölet ve göletin içindeki baraka tablo gibi kar yağsın Serkanla oraya girelim Serkan o bölgeyi çok iyi biliyor parkuru baştan yapamayız ama dolanırız bir yerlerden deneme yanılma - batma çıkma yöntemi ile :D

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
benim araba yapılı olsa yapardık bir şeyler

ama o gölet ve göletin içindeki baraka tablo gibi kar yağsın Serkanla oraya girelim Serkan o bölgeyi çok iyi biliyor parkuru baştan yapamayız ama dolanırız bir yerlerden deneme yanılma - batma çıkma yöntemi ile :D
olabilir ömer abi

iPhone
[/td][/tr][/table]

Emre bey Görele parka gelmeden kilitli bir giriş var anahtarı alıp ordan giriliyor fakat şu an barakanin olduğu yere kadar gidemezsiniz çünkü yola çok büyük bir ağaç devrildi. Ormancilarin yarım günlük işi var burda. Polenezköy yönüne devam edin yokuş aşağı inince sağdaki 2. Demir kapıdan ormana girip çok güzel yerler kesfedebilirsiniz. Ilk soldan yukarı dümdüz çıkın sonra sağ yapın elektrik direğinin dibinden sol yapıp düz devam edin mesela. Sonra ilk sol ve yolun sonundan yine sol süper bir parkurdur. Bu bölgeyi keşfede keşfede öğrenebilirsiniz yeterince zaman ayirabilirseniz. Yeterince yakıt ve vinç kafidir. Bide çok dik iniş çıkışlar var çamurda buralara girmeyin çıkmak çok zor olabilir.

yaa bu baraka nerde ben niye hiç görmedim?
yoksa gördümde hatırlamıyomuyumm

Bilmeyen arkadaşlar için bölgeyi iyi bile arkadaşlar şöyle bir çalışma yapabilir mesela;
google maps üzerinden earth görünümünü seçerek orada parkurun asfalttan çıkış noktasını bulup sonra sağ tık ile "Mesafe ölç" tıklayarak başlangıç noktasını seçip sonra kısa aralıklarla yine sağ tıklayarak "buraya olan mesafe" diyerek ve yol güzergahı boyunca son işlemi tekararlayarak bir rota çıkartılabilir, sonrasında ekran görüntüsünü kaydederek paylaşım yapılsa yeni başlayan veya bölgeyi bilmeyen insanlardan güzel dualar toplanabilir ;D

bence hakan555 in yeni bir gezi planı yapma zamanı gelmiş, hazır konu da açılmışken,
senede 1 kere yapmalısın bu organizasyonu Hakan555

freelander99' Alıntı:
bence hakan555 in yeni bir gezi planı yapma zamanı gelmiş, hazır konu da açılmışken,
senede 1 kere yapmalısın bu organizasyonu Hakan555
Ayberkcim Sen grubu organize et yaparız yeni arkadaslarla soft bişeyler.
Kırmızı kartal aracı olan bi abinin yanına gitmiştik ya orası Baraka diye konuştuğumuz yer.
Emre bey kimler geldi kimler geçti biz oralara range rover sport bile sokup araca göre parkur planladık. Vedalaşirken bi kuru teşekkür var sonrasında buraya bile 2 satır yazmıyorlar arazi deneme ve merakları geçince. Sizde bulduğunuz yerleri o şekilde paylaşmayın bence. Biraz özel kalsın herkesin girdiği yerin bi değeri olmadığı gibi işin cılkı çıkıyor giriş noktaları yerel halk tarafından kapatılıyor.
merak eden deneye deneye bulacak zaten.
Daha sert geziler isterseniz hudoff gezilerimize buyurun.
Buraya bir kaç gün önceden başlık açılıyor. Ekipmanlarınızda yeterli. Çok keyifli gezilerimiz oluyor. Güzel rotalarimiz var.

Hakan555' Alıntı:
Kırmızı kartal aracı olan bi abinin yanına gitmiştik ya orası Baraka diye konuştuğumuz yer.
Emre bey kimler geldi kimler geçti biz oralara range rover sport bile sokup araca göre parkur planladık. Vedalaşirken bi kuru teşekkür var sonrasında buraya bile 2 satır yazmıyorlar arazi deneme ve merakları geçince. Sizde bulduğunuz yerleri o şekilde paylaşmayın bence. Biraz özel kalsın herkesin girdiği yerin bi değeri olmadığı gibi işin cılkı çıkıyor giriş noktaları yerel halk tarafından kapatılıyor.
Buraya bir kaç gün önceden başlık açılıyor. Ekipmanlarınızda yeterli. Çok keyifli gezilerimiz oluyor. Güzel rotalarimiz var.

Saygi duyarim...

ama yine de kisisel fikrimi soracak olursaniz bu tarz, rotalarin gizli tutulmasi, paylasmayalim, bulan kendi kesfetsin yaklasimi bana ters geliyor.

Eger denk gelebilir de bir gun beraber surersek iyi olur.. Olmazsa da saglik olsun :smiley:

Ben firsat buldugumda birkac post yukardaki tarifi kesfe cikmayi dusunuyorum birkac arkadas ile...

Emre bey merhaba,

Bende size Katılıyorum, paylaşmaktan öte bir zevk olmamalı. Tabi takdir kişinin....
sanırım bu gibi sebeplerden forum içinde insanlar ayrışıp farklı ortamlar üzerinden devam ediyor. Yoksa bu kadar güzel havalarda yola düşmeyen binlerce Kullanıcı olamaz.

Siz ve sizin gibi kim çağırırsa imkan dahilinde katılacağımı bilin. Gerçi bende standart araç var. Gittiği yere kadar gelirim. En kötü Traktör olan bir Köye kadar yürürüm.

Hakan555' Alıntı:

Sizede hak veriyorum, insanlar gittikleri yeri buldukları gibi bırakmıyorlar, iyi niyeti suistimal ediyorlar ne yazıkki. Bir yandan da bölgeyi bilen kişilerin tavsiyeleri önemli aslında, özellikle çekmeköy bölgesi karmaşık, her yer bir birine benziyor ve bazı yerlerde süprizlerle karşılaşma ihtimali yüksek. En güzeli dediğiniz gibi geziler düzenleyerek insanların kaynaşması ve yolları, engelleri nasıl aşabileceklerini ekip eşliğinde öğrenmesi.
Hudoff gezilerini beğenerek takip ediyorum, kısmet olursa bir gün ekibimle dahil olmak isterim.

standart araçlarda genel sorun , altını vurma,tampon hasarı , karter koruma hasarı oluşuyor.

onun haricinde traktörlük bir durum oluşmaz, vinçli bir araç varsa yanınızda kurtarır sizi,
yada araziye hazırlıklı bir araç vurdurarak da çekebilir.

Farkındayım dediklerinizin teşekkürler,
Maksat beraber olmak , paylaşmak yaşamak.
Bir arkadaşın imzasında kapısında aslan yatan yediğine bakmaz diyordu...
Bende

Traktörlük durum oluşmaz demeyin, kimse olmadığı zaman olabiliyor :smiley:

En kötü giremeyeceğim yerde bırakırım arabayı başka araca geçer devam ederim.
Maksat sınırları görmek değil mi? yaşamak ... Bunu paylaşarak yaşamak güzel...

Neyse eğer daha önceden programım yoksa herkesle her zaman eşlik etmeye hazırım.

Ayberk yap şöyle güzel bir org.da kendimize gelelim yav özledim sucuk ekmek semaver çayını ormanda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri