Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar
Giriş yerimiz Beşiktaş tesislerinin yan tarafı solda bir giriş daha var ama Beşiktaş kapatmış idi
fakat bu havada ve bu mevsim şartlarında ilk girişten sonra geçiş yaptığımız dere bile suyla dolmuştur Bu mevsimde araçlarınız tam donanımlı değilse denemeyin
eğer tek araç girilecekse hiç düşünmeyin, çok üzücü çok sıkıntılı olabilir.
Saygılar
Hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim.
Araç donanımlı Cherokee XJ (5,5" Yükseltme Kiti, 33" M/T Lastik, Snorkel, Vinç, ve Arkada Kilit Mevcut) ama yine de tek araç gitmeyi düşünmem zaten

(yine de endişe ve temkinli tutumunuz için teşekkür ederim)
Nevzat Demirin oradaki girişi resimlerden anladım zaten, ancak anladığım kadarıyla 3 bacaklı bir yapı var gezinizde...
1- ilk giriş burası, nevzat demir'in yanından giriyor ve çıkabildiğiniz tepelerden, olmadığından yan bypass yollarından devam ediyorsunuz (buraları biliyorum bence Motosiklet Enduro için buralarda çok gezdim zamanında)
2- sonrasında bir yerden yola iniyorsunuz ve Elmalı Barajı yoluna giriyorsunuz. (bu giriş ana yol üzerinden giderken sağdan bir kaldırım üzerinden atlayarak sanırım resimde o şekilde gördüm) Ancak bu girişin tam konumunu bilmiyorum
3- ve son olarak sanırım Elmalı barajından sonra da Görele Part Et-Mangal'da son mola ve erzak tamamladıktan sonra asıl orman etabına bir noktadan giriş yapıyorsunuz... İşte ben burayı bulmak istiyorum.
Ha eğer derseniz ki, zaten Nevzat Demir'den girdikten sonra takip edeceğiniz her yol sizi bu etaba sokar (pek sanmıyorum çünkü arada yola çıkışlar ve tekrar etaba girişler var) o zaman deneyeyim. Ama sanırsam biraz daha tarife ihtiyacım var. Özellikle yukarda yazdığım 3 farklı bacağın giriş noktalarının tariflerinde.. (ilkini biliyorum, son ikisi eksik..)
Saygılar;[/td][/tr][/table]