AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,237
Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

Riva daki parkura giriş varmı.parkuru denemek istiyorum muhtemelen kalırım fakat yinede denemek istiyorum.gelmek istiyen olurmu :smiley:)

Etiketler

omerfaruk18' Alıntı:
Riva daki parkura giriş varmı.parkuru denemek istiyorum muhtemelen kalırım fakat yinede denemek istiyorum.gelmek istiyen olurmu :smiley:)

Muhtemelen açıktır hatta kalırsan yardımada gelirler ben yarın gidebilirsem parkura bakıcam zaten :D

Faruk musaitsen bugun 14.00 gibi gidelim Beyoff pistine. Orman icinden yol var yada anahtarı alırız arkadaslardan. Vincleri baglat bari ugrasmayalım fazla ;) Tayfun abinin arabalarda yok piyasada madara olmayalım orada :smiley:

yaw serkan yapalım su gezinin tekrarını olmaz mı ::smiley:

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

Arkadaşlar Merhaba;

Başlığa ne kadar zamandır mesaj atılmıyor bakmadım ancak umarım birileri görür de cevap verebilir. Resimleri ve maceranızı bir solukta okudum, çok keyifli bir rota bulmuşsunuz! :smiley:

Açıkçası bende çamur havuzu içinde debelenmektense orman içinden rota takip etmeyi ve sonunda bir yere varmayı, ve bu yol üzerindeki maceralarla mücadele etmeyi daha çok seviyorum. O nedenle sizin bu orman içi rotanıza resmen aşık oldum.

Sizden ricam, Beyoff Pistine açılan bu orman içi parkurunun giriş noktasını birisi tarif edebilir mi? Akıllı telefon ile tutulmuş o güne dair bir gps kaydı varsa çok daha muhteşem olur tabiki ama yoksa giriş noktasının ve eğer içerde önemli yol ayrımları varsa bunların kaba bir tarifi de yeterli olur...

Şimdiden çok teşekkür ederim! :smiley:

Saygılar..

Emre

Selamlar

Giriş yerimiz Beşiktaş tesislerinin yan tarafı solda bir giriş daha var ama Beşiktaş kapatmış idi

fakat bu havada ve bu mevsim şartlarında ilk girişten sonra geçiş yaptığımız dere bile suyla dolmuştur Bu mevsimde araçlarınız tam donanımlı değilse denemeyin

eğer tek araç girilecekse hiç düşünmeyin, çok üzücü çok sıkıntılı olabilir.

Saygılar

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Giriş yerimiz Beşiktaş tesislerinin yan tarafı solda bir giriş daha var ama Beşiktaş kapatmış idi

fakat bu havada ve bu mevsim şartlarında ilk girişten sonra geçiş yaptığımız dere bile suyla dolmuştur Bu mevsimde araçlarınız tam donanımlı değilse denemeyin

eğer tek araç girilecekse hiç düşünmeyin, çok üzücü çok sıkıntılı olabilir.

Saygılar

Hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim. :smiley:

Araç donanımlı Cherokee XJ (5,5" Yükseltme Kiti, 33" M/T Lastik, Snorkel, Vinç, ve Arkada Kilit Mevcut) ama yine de tek araç gitmeyi düşünmem zaten ;) (yine de endişe ve temkinli tutumunuz için teşekkür ederim)

Nevzat Demirin oradaki girişi resimlerden anladım zaten, ancak anladığım kadarıyla 3 bacaklı bir yapı var gezinizde...

1- ilk giriş burası, nevzat demir'in yanından giriyor ve çıkabildiğiniz tepelerden, olmadığından yan bypass yollarından devam ediyorsunuz (buraları biliyorum bence Motosiklet Enduro için buralarda çok gezdim zamanında)
2- sonrasında bir yerden yola iniyorsunuz ve Elmalı Barajı yoluna giriyorsunuz. (bu giriş ana yol üzerinden giderken sağdan bir kaldırım üzerinden atlayarak sanırım resimde o şekilde gördüm) Ancak bu girişin tam konumunu bilmiyorum
3- ve son olarak sanırım Elmalı barajından sonra da Görele Part Et-Mangal'da son mola ve erzak tamamladıktan sonra asıl orman etabına bir noktadan giriş yapıyorsunuz... İşte ben burayı bulmak istiyorum.

Ha eğer derseniz ki, zaten Nevzat Demir'den girdikten sonra takip edeceğiniz her yol sizi bu etaba sokar (pek sanmıyorum çünkü arada yola çıkışlar ve tekrar etaba girişler var) o zaman deneyeyim. Ama sanırsam biraz daha tarife ihtiyacım var. Özellikle yukarda yazdığım 3 farklı bacağın giriş noktalarının tariflerinde.. (ilkini biliyorum, son ikisi eksik..)

Saygılar;[/td][/tr][/table]

Selamlar

Bu donanımla size ancak keşif güzeldir diyebilirim ;D
eğer niyetlenirseniz kazasız belasız geziler dilerim
zaten girdikten sonra sorduğunuz yerlere ancak o bölgede yaşayan tarım vs. ile uğraşanların açtığı yollardan gidebileksiniz o yolları onlarda kışın kullanamıyormuş ( yürüyerek, yada traktörle )resimdeki barakada yaşayanlarla konuştuk hatta biber patlıcan vs. almıştık
barakanın olduğu yerden devam edince sağ taraftaki gölet içindeki baraka çok güzel kar yağdıysa muhteşem olur tavsiye ederim asvalta çıkışta bu yolda
kanal içinde kanal olan yan çıkıntılı ağaç kökleri dallar olan takılacak batılacak aracı çizecek askıda bırakacak unsurları gizleyen bir bölge buna dikkat edin

bilen birine anlatmaya luzum yok arazi değişkendir, vs. vs. keşke rotanın GPS kaydı olsaydı

kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR