AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,817
Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :smiley:

:D

2012-09-29-376 (640x360).jpg

2012-09-29-377 (640x360).jpg

2012-09-29-378 (640x360).jpg

Etiketler

Beyler bendeki resimlerde bu kadar,
gezi sabahı çok fena bir reflü beni saat 07 gibi uyandırdı, kendimi toplamam geziye gidip gitmeme konusunda hanımla görüşmeler vs.
geç te olsa buluşma yerine giderken kaybolsamda :D gittim, gezi süresi içinde' de ara ara yokladı, zorladı renk vermedim.
iyiki gitmişim guruptaki herkes mükkemmel, ve dost canlısı harika insanlar zaten, gittiğimiz yerlerde Serkanın bize tanıştırdığı insanlarda mükemmel misafirperver yardım sever insanlardı, gezi zaten trophy benzeri bir parkurdu Selimin mükemmel anlatımı ben hariç ( çünki ben fotoğraf çekmeden anlamam ) fotoğraf çeken arkadaşların fotoları bile o anı o doğayı anlatmakta yetersiz dostluğu arkadaşlığı misafirperverliği tarifte ise etkisizdi,
Katılan, katılmayan burada yazan, yazmayan bütün arkadaşlara Serkana ve bizle tanıştırdığı misafirperver dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.

2012-09-29-381 (640x360).jpg

2012-09-29-382 (640x360).jpg

Ömer Abi öyle deme süper fotoğraflar ayrıca yazı da iyiydi, konuyu bağlamışsın, daha da bunun üstüne birşey demem ;D ;D

Çok güzel geçmiş yine geziniz, bir türlü tanışma fırsatımız olmadı, hep bi aksilik çıktı. Fotoğraflardan ve anlatımlardan ne kadar güzel olduğunu gördük yine... Herkesin emeğine sağlık

süper hareketler ama niye ben orada değilim dedim. sn. selim kardeş umarım bir daha yada herhengi buna benzer bir etkinlikte olmassam olmaz mutlaka beni zahmet olmaz ise haberdar edin.zamanım ve fırsatım olursa katılmayı düşünüyorum.herkese selamlar ve iyi paylaşımlar dilerim.

freegraf' Alıntı:
süper hareketler ama niye ben orada değilim dedim. sn. selim kardeş umarım bir daha yada herhengi buna benzer bir etkinlikte olmassam olmaz mutlaka beni zahmet olmaz ise haberdar edin.zamanım ve fırsatım olursa katılmayı düşünüyorum.herkese selamlar ve iyi paylaşımlar dilerim.

Mehmed Abi sen takip et bizi yaw, samurai ile görmek isteriz aramızda seni de... Aşağıdaki linkte programları yapıyoruz genelde...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86729.msg1182782#msg1182782

merhaba , fotoğraflar için teşekkürler.

İlk sayfalardaki yokuşun çıkılamamasının nedeni nedir acaba ?

Dik midir , kırıcı mıdır farklı bir sebep mi vardır ?

kyenipazar' Alıntı:

Birazcık dik ve toz toprak nedeniyle lastiklerin zemini tutamaması

Anlaşıldı Sn.Selim kardeş. takip edeyim o zaman

kyenipazar' Alıntı:

Aynı aracla, aynı lastikle, aynı lastık basıncıyla bazen cıkılan yere bazen cıkamıyoruz. Ben bu rampayı patinaj cekmeden cıktıgımı biliyorum ama cok kuruydu o gun, toz ve tas vardı o kesimde.

Hakan555' Alıntı:
Aynı aracla, aynı lastikle, aynı lastık basıncıyla bazen cıkılan yere bazen cıkamıyoruz. Ben bu rampayı patinaj cekmeden cıktıgımı biliyorum ama cok kuruydu o gun, toz ve tas vardı o kesimde.
yahu bi kısmet olmadı gelip deneyemedim orayı. :(

Hakan555' Alıntı:

geç gördüm kusura bakma,
o gün telsizden rampa çok kuru diye söyleseydin ben çıktıktan sonra yukardan aşaya su dökerdim ıslanırdı :D :D :D :D :D :D

O rampayı normal radıal lastıkle defalarca çıktım bf ıle de çıktım orda en onemlı etken yağmurdan sonra bır kaç gün çıkılmıyor yağmur tüm zemını gevsetıyor tas kum herseyı sürüklüyor .. Son bır haftadır yağmadı sımdı denesem emınım çıkarım .

Selamlar

Beyler hayat zaten rampa
boş verin rampayı mampayı
kimse yazmıyor
bende ortalığı kızıştırmak için yazıyorum başka bir amacım yok.
yarın müsait olursam riva'ya balık tutmaya gitmek istiyorum ( bir engel çıkmazsa )
gelebilecek durumda ve balık tutmakla ilgilenen varsa yada denizden balık tutulabilecek daha verimli bir yer bilen varsa
şöööle bir stres atar deniz havası alırız diyorum, ( tabiiki hiç kimse için bir engel çıkmazssa )

saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR