AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,545
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

:( Yahu cok kotu gezi olmus ne o herkes kalmis :smiley: Selim onumuzdeki cumartesi beyoff dan once bi lopezde bizmi yapsak ? Saat 15 gibi bulussak bitiririz heralde parkuru

Etiketler

ayazağa' Alıntı:
Görseller süper daha resim video çıkacak gibi bekleyelim ;D
bekle rıfatcım bekle fotolarla avut kendini, bakalım nereye kadar sürecek. al olum artık bi canavar armutun sapı var üzümün çöpü var diyosun ondan sonra bizden foto bekliyosun. artık sende fotolardaki yerini al...

bakalım beğenecekmisiniz şimdilik iki foto benden ;D ;D ;D

FOTO 1.jpg

FOTO 2.jpg

deco_33' Alıntı:
:smiley::smiley: güzeldi SELİM KARDEŞİM GENE HARİKA BİR SUNUM OLMUŞ . BACANAK YASİNDE COK TESEKKÜRLER ARKADASLAR BİRAZCIK AZICIK :smiley: ASVALTTA GİTTİK HAKLISINIZ AMA BENDE İLK PARKURU BİLEMEDİYİİMDEN ENAZINDAN BİLİNDİK İKİNCİ PARKURDA SİZLERİ MEMNUN ETTİYSEM NE MUTLU BANA . İNŞALLAH DAHA ZEVKLİ DAHA GÜZEL PARKURLAR BULUP.ASVALTSIZ:smiley: TEKRAR BEKLERİM VE SİZLERİ AGIRLAMAKTA BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK OLUR TEKRAR GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.:smiley::smiley:

fatih hocam tabiki bunlar işin espirili tarafları biz gayet memnun ve keyifli ayrıldık güzel bir parkurdu çok tşk ler

deco_33' Alıntı:

Aydın eline sağlık sabah sabah iyi güldürdün beni yaw ;D ;D

Fotoğraf ve videoların gerisi gelecek akşama yüklerim inşallah...

İlhan Abi adamın içinde varmış ben açığa çıkarttım sadece, benim için de iyi oldu, rahat rahat kuzukimle takılıyoruz artık ;D ;D

Emeği geçen herkese çok teşşekür ederim güzel bir gündü,resimler bir harika teşşekürler
en kısa zamanda görüşmek dileği ile,saygılar...

kuzne' Alıntı:
deco_33' Alıntı:
:smiley::smiley: güzeldi SELİM KARDEŞİM GENE HARİKA BİR SUNUM OLMUŞ . BACANAK YASİNDE COK TESEKKÜRLER ARKADASLAR BİRAZCIK AZICIK :smiley: ASVALTTA GİTTİK HAKLISINIZ AMA BENDE İLK PARKURU BİLEMEDİYİİMDEN ENAZINDAN BİLİNDİK İKİNCİ PARKURDA SİZLERİ MEMNUN ETTİYSEM NE MUTLU BANA . İNŞALLAH DAHA ZEVKLİ DAHA GÜZEL PARKURLAR BULUP.ASVALTSIZ:smiley: TEKRAR BEKLERİM VE SİZLERİ AGIRLAMAKTA BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK OLUR TEKRAR GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.:smiley::smiley:

Sen asfaltta gitme fatih,herhalde tüm karadeniz sahilini gezdirisin valla :D
saygılar

Alper arkadaşımızın ve oğlum sezginin sudan geçiş video,su
http://www.dailymotion.com/video/xttyak_img-0032 alper
http://www.dailymotion.com/video/xttz3v_img-0031 sezgin

Fotolar Uğurdan Mail ile geldi ben yeniden boyutlandırıp yüklemeye çalışıcam
Ugur a teşekürler

5 (640x480).jpg

untitled (640x442).jpg

untitled1 (480x640).jpg

üstteki resimde Alper benim arabayı kaçmasın diye bağlıyor :D :D :D

untitled9 (640x480).jpg

untitled10 (640x480).jpg

untitled11 (640x480).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR