Hakan555
Kamp III
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri
Yahu cok kotu gezi olmus ne o herkes kalmis
Selim onumuzdeki cumartesi beyoff dan once bi lopezde bizmi yapsak ? Saat 15 gibi bulussak bitiririz heralde parkuru
bekle rıfatcım bekle fotolarla avut kendini, bakalım nereye kadar sürecek. al olum artık bi canavar armutun sapı var üzümün çöpü var diyosun ondan sonra bizden foto bekliyosun. artık sende fotolardaki yerini al...ayazağa' Alıntı:Görseller süper daha resim video çıkacak gibi bekleyelim ;D
deco_33' Alıntı:bakalım beğenecekmisiniz şimdilik iki foto benden ;D ;D ;D
güzeldi SELİM KARDEŞİM GENE HARİKA BİR SUNUM OLMUŞ . BACANAK YASİNDE COK TESEKKÜRLER ARKADASLAR BİRAZCIK AZICIK
ASVALTTA GİTTİK HAKLISINIZ AMA BENDE İLK PARKURU BİLEMEDİYİİMDEN ENAZINDAN BİLİNDİK İKİNCİ PARKURDA SİZLERİ MEMNUN ETTİYSEM NE MUTLU BANA . İNŞALLAH DAHA ZEVKLİ DAHA GÜZEL PARKURLAR BULUP.ASVALTSIZ
TEKRAR BEKLERİM VE SİZLERİ AGIRLAMAKTA BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK OLUR TEKRAR GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
![]()
kuzne' Alıntı:deco_33' Alıntı:bakalım beğenecekmisiniz şimdilik iki foto benden ;D ;D ;D
güzeldi SELİM KARDEŞİM GENE HARİKA BİR SUNUM OLMUŞ . BACANAK YASİNDE COK TESEKKÜRLER ARKADASLAR BİRAZCIK AZICIK
ASVALTTA GİTTİK HAKLISINIZ AMA BENDE İLK PARKURU BİLEMEDİYİİMDEN ENAZINDAN BİLİNDİK İKİNCİ PARKURDA SİZLERİ MEMNUN ETTİYSEM NE MUTLU BANA . İNŞALLAH DAHA ZEVKLİ DAHA GÜZEL PARKURLAR BULUP.ASVALTSIZ
TEKRAR BEKLERİM VE SİZLERİ AGIRLAMAKTA BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK OLUR TEKRAR GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
![]()
Sen asfaltta gitme fatih,herhalde tüm karadeniz sahilini gezdirisin valla
saygılar
Alper sana ve ferite de bişeyler hazırlayacam merak etme selimden fotolar gelsin bakalım akşamapollo7474' Alıntı:Aydın süper olmuş yıkıldım yahuu ;D ;D ;D
deco_33' Alıntı:Alper sana ve ferite de bişeyler hazırlayacam merak etme selimden fotolar gelsin bakalım akşam