KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok güzel bir gezi olmuş, aracım 1-2 hafta sonra hazır olacak, inşallah tanışma fırsatımız olur ve bende ekibe dahil olurum..
Bu arada Selim bey fotoğrafları siz çekiyorsunuz anlaşılan, gayet başarılısınız fotoğraf çekiminde, sizden ricam makinanızın marka, modeli, lensi ve keskinlik-kontrast-doygunluk-renk tonu değerlerini paylaşırsanız çok makbule geçer, renklerin tonu çok güzel..
Son iki gezide ben çekmiyorum emekliye ayrılmayı planlıyorum ;D ;D ;D
Makine D5100 standart extra birşey yok, 18-55 lensle çekiliyor, ancak bu fotoğraflar yine nikonun e8800 ile çekilde, kompakt bir makine, çeken iyi olunca böyle oluyor... Fotoğrafların boyutunu küçültürken hafif photo luyorum o kadar ;D ;D
İnşallah katılırsanız uzun uzun muhabbetimizi yaparız, buyrun gelin bekleriz....
Ömer Abiiii, nerdesin artık yalnız kalmayacaksın bir L200 ümüz daha olacak galiba ;D ;D
Bu tür fotoğrafları D5100 ile çekebilirsin HDR moduyla ancak uzun süren bir işlem, bizim gibi 300-400 fotoğraf çekip paylaşanlar için zor, o yüzden photoshop işimizi görüyor...
Hakikaten süper olmuş eline sağlık
gruba bir L200 katılmasıda çok güzel
ama bir arkadaşın fotodan emeklilik işi için yavaaaş diyorum daha gününü doldurmadı ;D
Hakikaten süper olmuş eline sağlık
gruba bir L200 katılmasıda çok güzel
ama bir arkadaşın fotodan emeklilik işi için yavaaaş diyorum daha gününü doldurmadı ;D