Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Güzel güzel....devam .Sezona kadar iyice alışsın tekerlerler ormana.....Benim çay demleme mıntıkam boş nasıl olsa.......Hayırlısıyla sanayiden bir kurtarayım beminkileride ...Daha eğlenceli yerlerede geçeriz...Yağmurlar başlasın , süper photolar....(Bu arada Ömer akıllanmışsın görüyorum,kalabalık gitmişsin oralara )Şaka bir yana gördükçe krizim geliyor ,az kaldı .....Bir dahakine umarım bende yetişirim...Görüşmek üzere ....
Derken, bendeki fotoğraflar bitti, makinanın şarjı daha fazla dayanamadı, bir dahaki sefere tam takım gelirim inşallah ;D ;D
Katılan herkese teşekkürler... Fotoğrafların devamını bekliyorum....
Bende bir iki resim var bende onları ekleyeyim bari.Katılan herkeze çok teşekkür ederim,adam gibi adamlar ile yapılan her gezi gibi çok eğlenceli ve zevkli geçti.Bu ekip ile gittiğim her gezinin dönüşünde yenisini iple çekiyorum.
apollo7474' Alıntı:
Bende bir iki resim var bende onları ekleyeyim bari.Katılan herkeze çok teşekkür ederim,adam gibi adamlar ile yapılan her gezi gibi çok eğlenceli ve zevkli geçti.Bu ekip ile gittiğim her gezinin dönüşünde yenisini iple çekiyorum.