Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,692
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,411

Etiketler

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

Burası gidiyorken durduğumuz bir köy idi.
Menteş Köyü sanıyorum yanlış hatırlamıyor yanlış bilmiyorsam.
Orada bayağı fotoğraf çekmişim.

Köyde indik ve etrafa dağıldık.
Galiba içimizden birileri bir şeyler aldı oradan...

Sal forumda görünüyorsun ama bilgisayar başında değilsin herhalde.
Devam etmedin fotoğraflara...

Buraları işlemeden koyuyorum artık.
Çünkü bunlara gerek yok.
Pixel binnign ile çektim bunları.
Ama denildiği kadar değil aslında.
Daha doğrusu hiç söylendiği gibi değil bu teknoloji...

monitörleri küçük arkadaşlar için bi kısmını böyle koyacağım. bundan sonrası büyük gene

hakkı bey ister j5 al ister lantrouver al gel hallederiz lada bu biliyorsun arabanın hakkını verırım ben

serseri03' Alıntı:
hakkı bey ister j5 al ister lantrouver al gel hallederiz lada bu biliyorsun arabanın hakkını verırım ben
senden korkulur emin senden korkargen patarsın diye başkları pattı en son ::smiley:

jeyon' Alıntı:
Üzerine Tıklayınız.

Bu Foto Çok Güzel Çıkmış Fotoğraf Karesinde 3 Kişi Fotoğraf Çekiyor Ama görünmeye 1 kişi Var Oda siz toplam 4 kişi aynı anda Fotoğraf Çekiyor . Güzel Resim :smiley:

sal şu aksiyon video ları bir göreydik ben de merak ediyorum

youngman siyah beyaz fotolar oldukca güzel.sal evet son koyduğun fotolar tam bizlerin bilgisayar büyüklügünde. diger gezilerde hep bu boyutta fotolar elinize sağlık. hakan bey ve cihan sizden ve jeondan foto alıp eklemiş bunlarıda hoş karşılayacağını umut ediyorum. böyle güzellikler bir bütün halde gercekleşti.emeği geçen herkese sonsuz teşekkür.hakkıcım dört çeker sevdan gittikce büyüyor bakıyomda. aydında var bir tane jj5 almak isteyen arkadaşlara duyrulur

servet abi filmi inşallah beraber cekecez söz busever arabayı bölmeyecem sanayide ugraşıyorum daha arabayla

emin abi senden korkulur walla arababın araba denecek tarafını koymadın daha arabayı dağa vuruyorsun nasıl bari fazla masraf çıktımı arabada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR