Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,206
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Cok uzuldum. Acil sifalar dilerim.

Etiketler

Levent abi babanıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
Bülent hava yağışlı olursa senin 4'lü prizi dışarıda kullanamayız. Gerçi yağışlı olmasına da gerek yok. Sahah çiği bile sigortaları attırmaya yeter.
Oğuz abi çok haklı. Tek kablodan 8-10.000 Watt çok riskli. Umarım yeterli sayıda ana priz bulabiliriz.

buralpdi' Alıntı:
Arkadaşlar babamın rahatsızlığı nedeni ile ben katılamıyorum, 3 haftadır hastanedeyiz ve durumu düzelmiyor kusura bakmayın....
gecemişler olsun.acil şifalar dilerim...

Levent Bey geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Babanız iyileştikten sonra tekrar bir gezi düzenleriz.

Levent bey geçmiş olsun umarım çok çabuk sağlığına kavuşur.

Levent bey,geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim...

Cem üstünü çiğ yada yağmur almayacak şekilde ayarlarız o sorun olmaz ama tek bir yerden fazla enerji evet o bir risk,bu akşam siz geldiğinizde kalabalık değiliz sorun olmaz ama cumartesi için birşeyler düşünürüz.Dün ben migrosta senin aldığın ısıtıcıdan gördüm yanında termostatlı otomatik kapanan vardı seninki de otomatik kapanıp devreye giriyormu.birde çok sıcağa açmazsak(sen hariç) ve sıcaklığı düşük tutarsak sorun olmaya bilir bunu yatmadan önce ısıtıcıları çalıştırarak deneriz.Benimde eşim dışarsı soğuk olduğunda araçta soğuk olacağından ve aracın içinde cem gibi keyifle oturulamadığından(düzce gezenbilir şenliğinde bunu gördük) bu gezi için üzülerek gelemiyor artık karavanı bir dahaki gezilere yetiştirebilirsem ozaman.

Son durum nedir?

Tek korkum çamura saplanmak. Kesinlikle yagmur olursa daha keyif aliyorum. Ama camura saplanmak urkutuyor beni.
Yalniz gelecegim. Yagmur cok yagiyorsa iptal edecegim. Cumartesi ogleden sonra hava durumuna gore son kararimi veririm.

ismin yanına ne zaman çıkmayı planladığımızı ve numaralarımızı yazsak ona göre buluşup gitmemiz daha güzel olmazmı ? Herkez kendine uygun zamanda cıkan arkadaşlarla haberleşir buluşur birlikte gidilir.

İnsel Hocam sen merak etme orası köy yeri traktör filan buluruz ayrıca senin karavanı sağlam zemine alırız.O aracı orda bırakmayız.

İlk önce Levent beye ve babasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Arkadaşlar son anda bir aksilik olmazsa bugün, saat 13-14 civarı yola çıkıp hava kararmadan orada olmayı umuyorum.
Gelenlere... Göl manzaralı, bol oksijenli, biraz rutubetli ve de yağmur yağarsa suda suyun raksını izleyerek dostluk badesini yudumlaması garanti edilir.
Gelmeyenler ya da gelemeyenler için üzgünüm. Onlar da hayal çorbasını içerek bir dahaki sefere derler.
İnsel'ciğim çamuru dert etme. Hem koşullar o kadar kötü değil, hem nasıl olsa el veren, omuz atan bulunur.
Haberleşme için: 0 532 413 56 59...
Sevgilerimle ve de iyi yolculuklar.

Levent bey geçmiş olsun acil şifalar.

Biz hayal çorbası içelim, siz dostluk badesinden bir yudum da benim için için olur mu ? Bol neşeli, muhabbetli bir birliktelik dileği ile...
Oğuz

Sayın Hiç(ben bu kelimeyi severim bunu kullanayım) benim akşama toplantım var kendimide nerden soktuysam ev sahibi ruh yapısına soktum,herkeseten önce gitmeyi düşünüyordum sanırım siz benden önce gideceksiniz eğer erken gelebilirsem hemen gelmeye çalışırım.Gelemezsem göl sizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...