Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,562
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Görsellerin hepsi çok güzel,Suzuki temsilcisi Jimny sahibini de ayrıca tebrik ediyorum :smiley:

Etiketler

Çamur çok güzel duruyordu. Bayağı bir araç tekerlekleri yerden kesmiş. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sinan Abi Zonguldak'a beni de götür,bu yaşıma kadar bir kere gittim benim içinde bir fırsat olur.

erciova off road oyunları havanında güzelliği ile birleşince çok keyifli idi motocross çu arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.ortama muazzam renk kattılar.

5 numaralı aracımızın resimleri için çok çok teşekkürler ve diger resimler içinde.

dibim düştü valla çok güzel bir etkinlik olmuş bizimki sizinkini yanında sönük kalmış
1 nci sivas off-road etkinliği
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41334.new

dayanışma olduktan sonra bütün etkinlikler güzeldir fakat sizin formda daha çok hareket vr baksana burada yazmaya çekiniyorlar

sefer67' Alıntı:
dayanışma olduktan sonra bütün etkinlikler güzeldir fakat sizin formda daha çok hareket vr baksana burada yazmaya çekiniyorlar
şu kamera kasetinden cd'ye dökme işim bitsin ne videolar olacak burada. yarışa katılan zonguldak ekibinin tamamına yakın çamur videoları mevcut . biraz sabır

.

100_2453.jpg

IMG_0020.jpg

IMG_0022.jpg

IMG_5344.jpg

IMG_5368.jpg

sefer67' Alıntı:
yaw olsunda hareket olsun çabalıyoruz ama bakıyorum sadece okuyup geçiyorlar

selam Sefer dostum...

okuyup geçmekten başka elimizden bi şey gelmiyor..biz pazarı da göremedik,biliyorsun..(Ercovaya çıkışta köy içinde tanışmıştık) ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri