Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahmutdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,131
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

bana 1 tanesi yeter ya sanırım :smiley: eger bi aksilik çıkmazsa pazar sabah yerımı alıyorum metropark'ta :smiley:

Etiketler

kemalhanoray' Alıntı:
1)Selçuk Rahatlar Nıssan terrano +Bikaç arkdaş
2)Mahmut Demir Mıtsubıshi l200
3)Tansu Çorat Mıtsubıshı l200
4)Nazım Arundar Mercedes G
5) Kemalhan Oray Mini Hummer ( Suzuki Jimny )
6.Bülent güler SUZUKI VİTARA

5) Kemalhan Oray Mini Hummer ( Suzuki Jimny )
6.Bülent güler SUZUKI VİTARA
7)H.İbrahim Hüdürefe Land Rover Defender 110

Macera tam gaz devam ediyor hadi off-roat çular nerdesiniz

ZEUSSSS' Alıntı:
pazargünü görüşmeküzere

listeyi ilk ben açim ozaman:smiley:

canavarla mı gidiyoruz?? kesinleşti mi??

Fatih Abi Aslında Gidip Gitmemek Konusunda Baya Tereddütüm Vardı Sen Ve Atilla Abi Yok Kim Çekicek Bizi Diye Ama Baktımki Nazım Abi Var John Deere Gibi Mübarek Bide İbrahim Abi Oluncaa Dedimki Bari Kaçırmayalm Bu Geziyi :smiley: Aslında Benimde Hala Kesin Değil Cumartesi Belli OLacak Ama Bakalım Ya Kısmet :smiley:

kemalhan gel kadeş geeeel gel ne olursan gellll kıtleleri sallıyalım çekeriz birbirimizi ayrıca araca zincirde alıyorum yarın parçalayacağız karı çamuru hadı bakalım ;D ;D ;D

Fatıh sen merak etme o dağlar bizim seninlede çıkarız başka bir gezide sen gönlünü ferah tut :D :D :D

mahmut abi benzinci çok olmasına çok ta git gel 300 km bizim canavar yine yiyip bitirecek beni desene umarım lpg ci de çoktur ;D ;D ;D

Merhaba Arkadaşlar

Katılamıyorum malesef aklımız sizde sizlere iyi eğlenceler dilerim ancak burda ismini faaliyet listesine yazan arkadaşlar ;

Mahmut usta adanofftada açmış faaliyet duyurusunu saolsun lutfen orayada isimlerimizi yazalım,

http://www.adanoff.com/forumdisplay.php?7-Duyurular

Hepinize iyi eğlenceler diliyor Fotoğraflarınızı bekliyoruz...

ben seni çekerim kara gole kadar donuşte rampa aşağı cimi çeker oaz yakar benzi uzulme

foremost' Alıntı:
hamdi eline sağlik bu bilgiler bayağı işimize yarayacak unutmadan zinciri olan arkadaşlar alsın bence ben yeni bir zincir düşünüyorum aracıma işi şansa bırakmayalım ;D ;D
seninde eline saglık tskler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR