Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahmutdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,225
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ayrıca Bu Haftanın da Bi Planını Yapsa Abilerimiz Çok Güzel Olurdu Yaaa :smiley: Yine Geç Kalıyoruz Duyurudaaaaaaaa :D

Etiketler

İyi akşamlar adnan resimleri görünce üzülme. Hepsi gördüğün yerler inşallah erken gelirsen yahyalıya kamp yapmak için gidersin. Uyku tulumunun içinde ğüneşin doğuşunu seyredersiniz. Şellalenin sesini bile özlemişsindir.

kemalhanoray' Alıntı:
Ya Beyaz Mercedes'in Sahibi Kim ? Bugün Aile Dostumuz Olan Hasan Köprü'nün Cenazesinde Gördümde :/ Bu Arada Öznur Abla Hemen Satmışsın Tahoe Gelince Jimny'i Çok Kırılmış Sanaaa Çooook Öle Dedi :smiley:))

senin jimny yi satarmıyım hiç kemalhann.senin şeker arabanın yeri farklı ister tahoe ister hummer ister ML olsun :p
kırmızı jimy nin yer farklı :smiley:

İyi akşamlar kemalhan beyaz mersedesin sahibi bizim damadın ablasının. Oana çorat

resimler harika.. çekenlerin ellerine sağlık.. bu arada hilalin tekrar aramıza dönmesinede çok sevindim.. sen ve resimlerin.. hoşgeldinizz

Adanoff için yeni taslak amblemlerimiz aşağıdaki linkte görucuye cıkmıştır göruslerinizi bekliyoruz...

http://www.adanoff.com/showthread.php?26-Beğenilen-Logo-ve-Amblem-paylaşımı.../page2

Duyuru için adanoff.com duyuru kısmınıda atlamayalım...

Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

http://www.adanoff.com/newthread.php?do=newthread&f=7

Hamdi adamların sözleşme imzalama dediği olay kafaya yatmadı hoşumada gitmedi ne bu böyle ya almanyanın versay anlaşması gibi elimizi kolumuzu bağlayıcı ve teslimiyetçi zihniyetya ben oraya eğlenmeye sitres atmaya gidiyorum sitres olmaya değil onlar orda çekim yapacaklar diye konu mankeni olamam ailemide bu uğurda rezil edemem dünyanın yolunu git birde sana ne yapacağını söylesinler iyi vakıt geçirmeyemi gidiyoruz yoksa orduyamı yazılacağım bellideğil bu tür yaptırımlara karşıyım :mad: :mad: :mad: arkadaşlar ama isteyen gidebilir saygı duyarım ne giderim ne kağıt imzalarım bune yeni adetmi çıktı (en komiğide araçtan çıkıp çamura girmeye ve çekim yapan arkadaşların direktiflerine uyacağıma gerekirse tekrar tekrar aynı hareketleri yapacağıma...vs vs
gerçekten güldüm diyorum başka birşey demiyorum bunlar bize mangalda yaktırmaz orda açlıktan süneriz :D :D :D

foremost' Alıntı:
Hamdi adamların sözleşme imzalama dediği olay kafaya yatmadı hoşumada gitmedi ne bu böyle ya almanyanın versay anlaşması gibi elimizi kolumuzu bağlayıcı ve teslimiyetçi zihniyetya ben oraya eğlenmeye sitres atmaya gidiyorum sitres olmaya değil onlar orda çekim yapacaklar diye konu mankeni olamam ailemide bu uğurda rezil edemem dünyanın yolunu git birde sana ne yapacağını söylesinler iyi vakıt geçirmeyemi gidiyoruz yoksa orduyamı yazılacağım bellideğil bu tür yaptırımlara karşıyım :mad: :mad: :mad: arkadaşlar ama isteyen gidebilir saygı duyarım ne giderim ne kağıt imzalarım bune yeni adetmi çıktı (en komiğide araçtan çıkıp çamura girmeye ve çekim yapan arkadaşların direktiflerine uyacağıma gerekirse tekrar tekrar aynı hareketleri yapacağıma...vs vs
gerçekten güldüm diyorum başka birşey demiyorum bunlar bize mangalda yaktırmaz orda açlıktan süneriz :D :D :D
ya abartma ibo bu kadar sakın ol o prosedur geregi adamlar kendilerini garantiye alıyolar normal bi işlem bu. bizde zamanla yapacagız bu manıfestoları kafana takma sen eglenecegiz mangalsız olurmu ayrıca ;) ;) ;)

dede haklısın ancak bu tür dayatmalar katılımlara itici olarak dönebilir yani demek istediğim bende geçen sene tarsus off-roat yarışına bizzat katıldım bakın yarış diyorum 2 no lu kapı numarasıyla kafamda kask bile yoktu hani birincimi geldim yoook ama acayıp eğlendim bir allahın kuluda kardeşim şu hareketi yapma bu hareketi yakma diye kısıtmala getirmedi ne yani bu arkadaşlarda dakar yarışı yada camel tropy düzenlemiyor ne bu resmiyet aradaki samimiyeti öldürüyor atilla abi canımsın şimdiden gidecek arkadaşlara bol çamur ve eğlence diliyorum hataylı arkadaşlarımıda seviyorum onlarda bu işe gönül vermiş ciddi anlamda yapmaya çalışıyorlar saygı duyarım darısı bizlerin başına diyorum size kolay gelsin iyi eğlenceler :D :D :D ;D

dede daha geçen haftayı atamadım üstümden bana ağır olur sanırım bu arada geçen gezide vinç sarma sanatına nail oldum birdaha eldivensiz sarmam ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR