(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozzy_tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,087
Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

Özgün tasarımlı logomuz hayırlı olsun.Arkamızdan Özgün Özgün bakarsınız artık.Bizi izlemeye devam edin.

Etiketler

MAROFF(Maraş Offroad) üyesi olarak hayırlı olmasını diliyorum.

haydan' Alıntı:
MAROFF(Maraş Offroad) üyesi olarak hayırlı olmasını diliyorum.

Hayri bey güzel temennileriniz için teşekkür ederiz, faaliyetlerde görüşmek dileğiyle tüm MAROFF üyelerine selam ve saygılarımla...

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Üyeleri:

1-Kerim AKKIŞ
32 yaşında, evli ve iki dünya tatlısı kız çocuk babasıdır. Kimyagerdir. Linde Gaz A.Ş. bölge satış mühendisidir.
Araç Bilgileri: Cherokee 5.2V8, vinç, 2" yükseltme, Federal MT çamur lastikleri, 5mm çelik tampon, tmax çift akü şarj sistemi, Aselsan Cobra CB telsiz, nikei clinometre.

2-Şenay AKKIŞ (Başkan )
32 yaşında, evli ve aynı dünya tatlısı kızların annesidir. Endüstri Mühendisidir. VW yetkili servisi servis müdürüdür.

3-Özgür Aksöz ( Sayman )
31 yaşında, nişanlıdır. Makina yüksek mühendisidir. Organize sanayide plastik fitting imalatı yapmaktadır.
Araç Bilgileri: Cherokee 5.2V8, vinç, 3.5" yükseltme, Cooper STT lastikler, Rough Country süspansiyon, 5mm çelik tampon, tmax çift akü şarj sistemi, Snorkel, Aselsan Cobra CB telsiz, nikei clinometre, 40 Lt. yakıt bidonu, ön-arka sis farları, high Jack extreeme

4-Burcu Koçak
29 yaşında, nişanlıdır. Yüksek Kimya Mühendisidir. Wavin TR Arge Uzmanıdır. Scuba Diving, fotoğrafçılık ve off-road yapmaktadır.

5-Ömer Pekergin ( Genel Sekreter)
32 yaşındadır. Narenciye Paketleme ve ihracatı yapmaktadır.
Araç Bilgileri: Cherokee 5.2V8, vinç, 3.5" yükseltme, Cooper STT lastikler, Rough Country süspansiyon, 5mm çelik tampon, tmax çift akü şarj sistemi, Snorkel, Aselsan Cobra CB telsiz, nikei clinometre, 40 Lt. yakıt bidonu, ön-arka sis farları, High Jack extreeme

6-Soner Orel
28 yaşında, nişanlıdır. İşletmecidir. Pe-Ba Grass Pazarlama Müdürüdür.
Araç Bilgileri: Cherokee 5.2V8, Standart

7-Seda Yılmaz
25 yaşında, nişanlıdır. işletmecidir.

8-Kemalhan Oray ( Başkan Yardımcısı )
22 yaşındadır. Öğrencidir.
Araç bilgileri: Jimny, 3.5" yükseltme, Aselsan Cobra CB telsiz, ön-arka tavan sisleri

9-İhsan Özcan
29 yaşında, evlidir. GSM.
Araç Bilgileri: Cherokee 5.2V8, Standart

10-Rukiye Çığşar Özcan
29 yaşında, evlidir. bankacıdır.

11-Tolunay Eroğlu
35 yaşında, evli ve dünya tatlısı iki erkek babasıdır. Sunflowers’ta birbirinden güzel tasarımlarla Gazipaşa’da hizmet vermektedir.
Araç Bilgisi: Suzuki Vitara, 3.5” yükseltme, Cooper STT Lastik, High Jack, vinç, 5mm çelik ön arka tampon, sis farları, moon visor

12-Özlem Eroğlu
35 yaşında, evli ve aynı dünya tatlısı erkeklerin annesidir. Tam zamanlı annedir.

13-Oktay Ateş
35 yaşında, evlidir. Baraj yolu Lena Outlet’te birbirinden güzel giyim ürünleri ile hizmet vermektedir.
Ara Bilgileri: Suzuki Vitara 5 kapı, 3.5” süspansiyon-2” şase yükseltme, Federal MT lastik, sis farları, ön arka çelik tampon, vinç

14-Didem Ateş
30 yaşında, evlidir. Lena Outlet’te günlük tasarımlar ile renk katmaktadır.

15-Berkan Batıbay
28 yaşında, evlidir. Kimyagerdir.
Araç bilgileri: Suzuki GrandVitara 3 kapı, Standart.

16-Melike Batıbay
28 yaşında evlidir. Kimya Mühendisidir.

Kulübümüze Yeni üye olan arkadaşlarımız var , tabiki onlarında tanıtımlarını burada yapacağız...

Büyük başarı.Hayırlı olsun.bir kulüp kuramadık gitti hataylılar olarak.mahmut ustam sana da özel sevgiler.Bahara davetinizi bekliyoruz arkadaşlar olarak.Başarılar.

Herkese Merhaba,

Off-road faaliyetlerimizi amatör platformdan çıkarıp kulüp çatısı altında yapmaya karar vermemizin üzerinden yaklaşık 3 ay geçti. Kulübümüzün faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz. Eski yönetim kurulu aynı kişiler ve yeni görev dağılımı ile kulüp faaliyetlerine son sürat devam etmektedir. Yeni yönetim kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibidir.

Yön. Kur. Başkan: Ömer PEKERGİN
Yön. Kur. Başkan Yardımcısı: Kemalhan ORAY
Yön. Kur. Sayman: Özgür AKSÖZ
Yön. Kur. Sekreter: Kerim AKKIŞ
Yön. Kur. Üye: Şenay AKKIŞ

Den. Kur. Başkan: Soner OREL
Den. Kur. Asil Üye: Seda YILMAZ
Den. Kur. Asil Üye: Burcu KOÇAK

Kulübümüz ile ilgili tüm koordinasyon Kerim AKKIŞ tarafından sağlanacaktır. T: 0 544 630 38 52

Tüm takipçilerimize ve camiamıza önemle duyurulur.

senay07' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Off-road faaliyetlerimizi amatör platformdan çıkarıp kulüp çatısı altında yapmaya karar vermemizin üzerinden yaklaşık 3 ay geçti. Kulübümüzün faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz. Eski yönetim kurulu aynı kişiler ve yeni görev dağılımı ile kulüp faaliyetlerine son sürat devam etmektedir. Yeni yönetim kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibidir.

Yön. Kur. Başkan: Ömer PEKERGİN
Yön. Kur. Başkan Yardımcısı: Kemalhan ORAY
Yön. Kur. Sayman: Özgür AKSÖZ
Yön. Kur. Sekreter: Kerim AKKIŞ
Yön. Kur. Üye: Şenay AKKIŞ

Den. Kur. Başkan: Soner OREL
Den. Kur. Asil Üye: Seda YILMAZ
Den. Kur. Asil Üye: Burcu KOÇAK

Kulübümüz ile ilgili tüm koordinasyon Kerim AKKIŞ tarafından sağlanacaktır. T: 0 544 630 38 52

Tüm takipçilerimize ve camiamıza önemle duyurulur.

Göreve yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum.Eski yönetimde ki arkadaşlarda her şey için teşekkür ederiz.

Hayırlı uğurlu olsun bizde Beyoff un kurulumunda ve ilk organizasyonlarında sıkıntı çekmiştik sonradan rahatlıyor herşey ve daha iyi nasıl yapılır onun kaygısına düşüyorsunuz. bu kaygıda çok zevkli işlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. sizlere canı gönülden başarı ve mutluluk diliyorum
saygılar selamlar

xkirpix' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun bizde Beyoff un kurulumunda ve ilk organizasyonlarında sıkıntı çekmiştik sonradan rahatlıyor herşey ve daha iyi nasıl yapılır onun kaygısına düşüyorsunuz. bu kaygıda çok zevkli işlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. sizlere canı gönülden başarı ve mutluluk diliyorum
saygılar selamlar
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, iyi bir şey yaptık farkındayız fakat sözleriniz bizi daha da motive etti. Görüşmek dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.