(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozzy_tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,087

Etiketler
Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar Hatay ekibi adına hayırlı olmasını diliyor ve sevincimizi iletmek istiyorum.

Menderes Bey, hem size hemde Hatay ekibindeki arkadaşlara teşekkür ederiz, faaliyet ve etkinliklerde görüşmek umuduyla...

Arkadaşlar kulübünüzü hayırlı olsun bir Adanalı offroad sever olarak böyle bir oluşumun olması gerçekten sevindirici başarılar diliyorum ( çukurova offroad Ahmet Şenyurt)

külübünüz hayırlı ugurlu olsun bundan sonraki gezilerde ve offroad etkinliklerinde hep birlikte olmak dilegimle

tesekkurler bundan sonra beraber guzel etkınlıkler yapacagız çamur banyosuyla arabalarımızın romatızmalarını gıderecegız ınsallah :smiley:

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar Hatay ekibi adına hayırlı olmasını diliyor ve sevincimizi iletmek istiyorum.
Menderes bey siz buyuklerimizden gelen bu sekildeki iyi niyetli dilekler bizi sevindiriyor . Tesekkur ederiz cok saolun .

Tesekkurler iyi delekleriniz için menderes bey ...

tesekkürler altay bey . bundan sonra bol fotoğraf yukleyecegız ınsallah :smiley:

Adananın İlk OFF-ROAD KULÜBÜ...

ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ DERNEK TÜZÜĞÜ
Madde 1-Derneğin Adı ve Merkezi

DERNEĞİN ADI : ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ DERNEĞİ
DERNEĞİN MERKEZİ : Derneğin merkezi ADANA ilidir.

Şubesi açılmayacaktır.

Derneğin Amacı ve Bu Amacı Gerçekleştirmek İçin Dernekçe Sürdürülecek Çalışma Konuları ve Biçimleri İle Faaliyet Alanı

Madde 2- DERNEĞİN AMACI:
a- Türkiye'de Off-Road sporunu tanıtmak, yaymak, geliştirmek, gelenek haline sokmak,
b- Üyeler arasında kardeşlik, karşılıklı yardım ve işbirliği sağlamak,
c- Üyelerin birbirleri ile ilişkilerini arttırmak için geziler, toplantılar, eğitim programları, balolar, konferanslar tertip etmek,
d- Sportif amaçlı müsabaka, gösteri düzenlemek için T.C. Başkanlık Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'na (TOSFED) müracaat ile organizatör lisansı almak ve TOSFED ile ULUSLARARASI OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU 'nun (FİA/FISA) koyduğu kural ve çıkardığı yönetmeliklere uygun olarak müsabaka ve gösteriler düzenlemek,
e- Dernek amaçlarını gerçekleştirmek ve derneğe kayıtlı olan üyelerin maddi ve manevi yönleri ile ilgilenerek onlara gerekli yardım ve ilgilerde bulunmak,
f- Dernek amaçlarına ulaşmak, derneğe gelir sağlamak, dernek üyelerinin ihtiyaç duyduğu konularda yardımcı olmak kamuya da açık veya kapalı her türlü lokal, restaurant, kahve, kafeterya, tamir bakım atölyesi, garaj, eğitim pisti, benzin istasyonu, servis istasyonu, konusuyla ilgili mağaza gibi işletmeler açmak veya açılmış işletmelere ortak olmak, çalıştırmak,

Derneğin Faaliyet Alanı
Dernek, sosyal alanda faaliyet gösterir.

ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Adana Off-Road Kulübü olarak hızlı bir kulüpleşme çalışmasından sonra geçici olarak seçtiğimiz kulüp logomuzu, hem Adanamızı hemde çok sevdiğimiz off-roadu yansıtan özgün logomuz ile değiştirmiş bulunmaktayız.

ADANA'NIN İLK OFF ROAD KULÜBÜ OLAN "ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ (ADANOFF)" ne ve değerli üyelerine hayırlı uğurlu olsun...

[attachment=1]

379796_2485140084453_1131168297_32885189_1263100520_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR