Cavid bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.Fotograflar için bizde Fırat Beye çok teşekkür ettik tam kartpostallık dediğiniz gibi.gezmen' Alıntı:- Çok güzel, duvar kağıdı olması gereken fotoğrafları çekenlerin gözlerine, ellerine sağlık!...
- Dağ keçileri konusunda duyarlılığa saygı duyuyorum...
- Tüneli de olan yol çok dikkatimi çekti...
- Fotoğraflarda görülen yıkık şantiye binaları, demiryolu yapımında görevli Almanlardan kalma sanırım ...
Esen kalın
Cavid Sezen
bora1907' Alıntı:Evet Almanlar zamanında yapmış ve günümüze kadar gelmiş kendilerini tebrik ederim sarp yerlerde bu işi nasıl yapmışlar hayret doğrusu.
ta5che' Alıntı:adana bölgesinde gitmek istedigim yerlerden biri burası 5 senedir nasip olmadı ikinçi
düzergah barak dagının ordan arkası kamışlıya cıkmak üçüncüsüde fekeden 3 km ilerisinden su gözü denilen yere gitmek . cukurova offroad gurubuyla bu sene tanıştım tuna beyin daveti tugrul beyin güler yüzlülügü sizlerinde dost canlısı arkadaşların dayanışması birlik beraberligi cok hoşumuza gitti bu tür gezilere tek gitmek yerine sizlerle gitmeyi istiyoruz . allah birlik beraberligimizi bozmasın bu hafta batık gemide sizlerlede tanışmak dilegimle ( ta5che türkiye amatörler beşinci bölge saim yel ) mersinden sevgiler selamlar
burcucum bunlar gercekten cok guzellersenay07' Alıntı:eline sağlık Burcu, süper fotolar.
Teşekkürler...
ta5che' Alıntı:ilgilerinize tşkederim düşünçelerinize saygı duyarım senay hanım . hep birlikte oluruz tanışırız diye düşünmüştüm . artık başka bir etkinlikte gezide hep birlikte olmak dilegimle saim yel mersin