ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,602
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti

...

IMG_3378.JPG

IMG_3379.JPG

IMG_3381.JPG

Etiketler

burcu.ege' Alıntı:
Şöförümüz, co-plotu'muz birde aracımız dalgıç olunca böle suyun içinden çıkamıyoruz:smiley:)) dalgıç spartan ailesi:smiley:))

Özgür, Burcu'nun yorumunu çok beğendi... :D

Yolda giderken dağ keçilerine rastladık ve fotolarını çektik.Yerin nerede olduğu belli olmaması için hem resimlerin içine sırasını karıştırdım hemde çevresinde bulunan yerleri sildim.Avcı arkadaşların kurşunlarına isabet olmaması için bunu yaptım.

IMG_3385.JPG

IMG_3392.JPG

IMG_3394.JPG

IMG_3403.JPG

IMG_3387.JPG

Yaptığım Maksimum Keyifli Ender Gezilerden Biriydi.. Acayip Bir Organizasyon Ve Yardımlaşma Vardı..Gerek Riskli Geçişlerde Gerekse Çok Gülüp Eğleneceğimiz Yerlerde Omuz Omuza Yardımlaştık Ve Güldük.Gerçi Asıl Gezi , Adrenalin , Eğlence Bundan Sonra Başlıyor...Bir Kez Daha "Bu Ekiple Herşeye Varım !" Dediğim İçin En Doğrusunu Yaptığımı Anladım..Bendeki Resimleride En Kısa Sürede Ekliyorum... Bu Harika Hafta Sonu İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler...

Her dakikası her anı inanılmaz güzeldi çok keyif vericiydi.Kahvaltı,gittiğimiz rota,gördüğümüz tarihi yerler,Belemedikte fotograf çekimi hatta o kar soğunda yaşanan o teknik sorun bile keyifliydi bundan daha iyisi olamazdı.Herkese her şey için teşekkür ederim.Ama burada kahvaltıdan kareleri göremedim..:smiley:)Hepimiz çok açtık ve kimse emin ki o süper kahvaltının fotografını çekmemiştir.Herşey için çok teşekkürler iyi ki varsınız.

Güzel bir gezi olmuş doğa ve manzaralar müthiş. Fotoğraflarda çok iyi ellerinize sağlık.

kart okuyucum bozuldugu ıcın yukleyemedım ılk fırsatta bende yukleyecegım .

burcu.ege' Alıntı:
İhsan fotoğraflar müthiş..çok beğendim özellikle son gönderdiklerini..ellerine sağlık
Maalesef bu fotoları ben çekmedim Fırat Altan abimizin karelerinden..Çok daha iyileri gelecek mail ile bana yolluyor işim olmadıkça yükleyecem gerçekten çok güzel bir çıkartmış kendisi.Ömer arkadaşın arabasında dönüşte yanımızdaydı tanışamadın sanırım.Neyse daha sonra ki gezilerimizde bize eşlik edecek artık kendisinden bir kaç tüyo alırız.

MUSTANG' Alıntı:
kart okuyucum bozuldugu ıcın yukleyemedım ılk fırsatta bende yukleyecegım .
Ömer ben telefoncuyum ya iş yerinde bol bol kart okuyucu var akşam geçerken gel ben sana veririm.Ha unutmadan iddaa dan kazandığım 1 depo benzin için yanında para getir arkadaşım ;D ;DSözüm söz dedin...Hiççç araya konu sokma asla unutmam 1 depo benzin diyorsun sonuçta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri