burcu.ege' Alıntı:Şöförümüz, co-plotu'muz birde aracımız dalgıç olunca böle suyun içinden çıkamıyoruz)) dalgıç spartan ailesi
))
MUSTANG' Alıntı:kart okuyucum bozuldugu ıcın yukleyemedım ılk fırsatta bende yukleyecegım .
bora1907' Alıntı:
Maalesef bu fotoları ben çekmedim Fırat Altan abimizin karelerinden..Çok daha iyileri gelecek mail ile bana yolluyor işim olmadıkça yükleyecem gerçekten çok güzel bir çıkartmış kendisi.Ömer arkadaşın arabasında dönüşte yanımızdaydı tanışamadın sanırım.Neyse daha sonra ki gezilerimizde bize eşlik edecek artık kendisinden bir kaç tüyo alırız.burcu.ege' Alıntı:İhsan fotoğraflar müthiş..çok beğendim özellikle son gönderdiklerini..ellerine sağlık
Ömer ben telefoncuyum ya iş yerinde bol bol kart okuyucu var akşam geçerken gel ben sana veririm.Ha unutmadan iddaa dan kazandığım 1 depo benzin için yanında para getir arkadaşım ;D ;DSözüm söz dedin...Hiççç araya konu sokma asla unutmam 1 depo benzin diyorsun sonuçta.MUSTANG' Alıntı:kart okuyucum bozuldugu ıcın yukleyemedım ılk fırsatta bende yukleyecegım .