Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,821
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer
adana
Evet arkadaşlar Bu haftaki gezi proğramında bol çamur ve kum olacak.. herkes ona göre hazırlığını yapsın

Etiketler

Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi

evet evelki hafta fatihin keşif yapıp gidemedigimiz yer. bir tarafda uçsuz bucaksız çöl kum tepeleri bir tarafta çamur sulak arazi
bir taraf bahçe kanalı bi taraf denizzz hava iyi olursa mayolarıda alalım ;D ;D ;D oltalarıda unutmayın. hepinize iyi eglenceler. önümüzdeki haftalardada kar kalırsa gideriz kalır inş
;) ;) ;)

hava yağışlı olacakmışş. oyüzden lastik botllar ve yağmurluklar hatta yedek kıyafetler gerekebilirmiş...atila abi mangallık bişi alalımmı yoksa çok güzel salaş balıkçılar varmış orda. oyunlardan sonra balık yermiyiss ..hemen işin yiyenbilir bölümüne geçtim :smiley:

gerçi benim ustam sağlam :smiley:kahvaltı konusunda sırtım yere gelmiyor :smiley: saat ve buluşma noktası konusunda detayları bekliyoruss :smiley:

laurus nobilis' Alıntı:
hava yağışlı olacakmışş. oyüzden lastik botllar ve yağmurluklar hatta yedek kıyafetler gerekebilirmiş...atila abi mangallık bişi alalımmı yoksa çok güzel salaş balıkçılar varmış orda. oyunlardan sonra balık yermiyiss ..hemen işin yiyenbilir bölümüne geçtim :smiley:

gerçi benim ustam sağlam :smiley:kahvaltı konusunda sırtım yere gelmiyor :smiley: saat ve buluşma noktası konusunda detayları bekliyoruss :smiley:
golgelikle3rimizi alırız yagmurluk tabiii bulunsun balıga gelınce varsa ordanda alırız ama yoksa aç kalmayalım denizde balık yenir.bulunursa :D tutarsak. :D buluşma yeri galeria park bahçe müd.önü 7.30 buluşma 8. 00 hareket saati uygunsa

bişeler eklemek isteyen varsa buyrun .katılım lıstesinide açalım

selçuk sende geliyorsun değilmi... dağ olursa gelemem demiştin...deniz oldığuna göree geliyosun değilmi selçukk...... selçuk gelir bencee değilmi:smiley:)

oyunbozanlık etmeyin . bu arada çukurova gurubuda karlara gidiyor kar ısteyen oraya deniz isteyen buraya. guzel oldu bu seçenek

kötü haberi veriyorum
yarın %60 yağmur yağma olasılı var ve aynı zamanda yarın akşamda aynı oranda yağmur yağma olasılığı var.. eğer yağmur yağarsa batık.gemi yine hayal olabilir..
büyüklerimize sesleniyorum.. bize batık.gemiye alternatif ikinci bir yer daha söyleyin.. son dakikada şok yaşamayalım.. herşeye hazırlıklı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri