oguzhan33' Alıntı:Alıntı sahibi: oguzhan33, Tarihi: 06 Ekim 2011, 00:47:01
özgür neden bagırtıyorsun kerimi bassana gaza abi ). Kerim nasıl bir kaçmadır abi o)) Vinçleriniz hayırlı olsun. Bu arada suzikide neden vinç yok acep
)
Keh Keh Keh abi asıl sen kaçtıktan sonra ömerin yuzunu görseydin rengi iki ton açılmıştı ^(BUNA İSTİNADEN YAZILMIŞTI O YORUM )
BU ARADA DÜN BİR KEŞİF GEZİSİ YAPTIM UZUN PARKUR VE BOL TOZLU İDİ). ASLINDA PARKURUDA TAMAMLAYAMADIM TEK ARABA OLUNCA BİRDE KARANLIGA KALINCA CESARET EDEMEDİM DOGRUSU GECE 11 ANCA ÇIKABİLDİM ORMANDAN
![]()
Belli belli ama tecrube etmedim yeni rotayı isterseniz bayramdan sonra hep beraber tecrube ederizozzy_tr' Alıntı:Yeni rota belli oldu mu Oğuzhan? hemen tecrübe edelim belli olduysa...![]()
burcu.ege' Alıntı:Çok güzel bir geziydi..esasında yeni rota bulmak, sonunu bilmeden gitmek daha keyifli oluyor..
sizin dediginiz gibi yeni rotalara bilinmedik yerlere gitmeyi sonunun nereye cıkacagını bilmeden yollu bulmak genellikle keşif gezilerinde yaşıyoruz mersin sırlı daga cıkışımız gibi cok heyecan verici birgündü cukurova offroad candır kalesi gezi etapın son karelerinde görebilirsiniz ( varsayılana göre tarsus eshabı keyfte kaybolan gelinin bu sırlı dagın zirvesi gelin tepesinden bir magaradan cıktıgı söylenir mezarı burada olup 3 cuma buraya felcli kişilerin geldigi .burada şifa bulduguda söylentiler arasında ) gezilerimde ki bölgelerinde gecmişini tarihini sorup ögrenmeyide severim ta5che türkiye amatör beşinci bölgeden saim yel mersinden adanaoffroad gurubuna sevgi ve selamlarımlaburcu.ege' Alıntı:Çok güzel bir geziydi..esasında yeni rota bulmak, sonunu bilmeden gitmek daha keyifli oluyor..