Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,652
Ynt: Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota

bahadir70' Alıntı:
Online arkadaslar bi ilgilenebilir mi sorunumla acaba?

facebook da arama bolumune adanoff yazarsaniz karsiniza cikar grup,ona tiklayin sonra sayfa acilinca gruba katil var sayfanin yukarisinda ona basin,istek kabul edilince islem tamamdir ;)

Etiketler

herşey cok guzel olmuş ama mangal yok kerim ackalmış elerinizesağlık benim arabaları mafetmişsınız ama canınız sağolsun ğine yaparım

Merhaba ilker bey,

ozel mesaj atamiyorum,yeni uye oldugum icin size mailde atamiyorum o yuzden burdan yazayim okursunuz belki :smiley: gruba katil ya en ustte yaziyor yada sayfanin sol tarafinda ortalara dogru bu gruba katil diye bir secenek olmasi lazim,eger yine olmazsa bi arkadasa yonlendiricem sizi :smiley:

Tesekkurler Sinone,

Ben de ogluma dedim o becerdi. E bosa demiyorum facebook ozurluyum diye.

Artik sizlerden haber bekleyecegim etkinliklerin takibi icin. Umarim onlari takip etmeyi beceririm. :smiley:

özgür neden bagırtıyorsun kerimi bassana gaza abi :smiley:). Kerim nasıl bir kaçmadır abi o:smiley:)) Vinçleriniz hayırlı olsun. Bu arada suzikide neden vinç yok acep:smiley:)

oguzhan33' Alıntı:
özgür neden bagırtıyorsun kerimi bassana gaza abi :smiley:). Kerim nasıl bir kaçmadır abi o:smiley:)) Vinçleriniz hayırlı olsun. Bu arada suzikide neden vinç yok acep:smiley:)

:D gaza bassaydım kendimi aşağıda bulurdum heralde...
teşekkürler oğuzhan, suzi bizim minik kardeşimiz, vince gerek yok gerekirse sırtımızda taşırız... ;)

ne yapalım kıskandım bizi böyle sırtında taşıyacak büyük abilerimiz yok :smiley:))

oguzhan33' Alıntı:

Keh Keh Keh abi asıl sen kaçtıktan sonra ömerin yuzunu görseydin rengi iki ton açılmıştı :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Bu Macerayı Karlı Zamanda Aynı Ekiple Tekrarlamalıyız :smiley:

aynı rotayı karlı parkurda diosun yani... oldu cnm birer tane jimny alıp geliririz, heryere sığıyor aracın avantajlısın... :D

valla ne diyeyim kardeş ben gördügüme göre yorumluyorum varmı 2 ton açılmış halindeki resim video :smiley:))

Oğuzhan Abi Tam anlayamadım yorumunu?

Bu aralar faaliyetiniz olursa haberleşelim bizlerde katılmak isteriz :smiley:

Alıntı sahibi: oguzhan33, Tarihi: 06 Ekim 2011, 00:47:01
özgür neden bagırtıyorsun kerimi bassana gaza abi ). Kerim nasıl bir kaçmadır abi o:smiley:)) Vinçleriniz hayırlı olsun. Bu arada suzikide neden vinç yok acep:smiley:)

Keh Keh Keh abi asıl sen kaçtıktan sonra ömerin yuzunu görseydin rengi iki ton açılmıştı ^(BUNA İSTİNADEN YAZILMIŞTI O YORUM )

BU ARADA DÜN BİR KEŞİF GEZİSİ YAPTIM UZUN PARKUR VE BOL TOZLU İDİ:smiley:). ASLINDA PARKURUDA TAMAMLAYAMADIM TEK ARABA OLUNCA BİRDE KARANLIGA KALINCA CESARET EDEMEDİM DOGRUSU GECE 11 ANCA ÇIKABİLDİM ORMANDAN :smiley:

BU ARADA DÜN BİR KEŞİF GEZİSİ YAPTIM UZUN PARKUR VE BOL TOZLU İDİ:smiley:). ASLINDA PARKURUDA TAMAMLAYAMADIM TEK ARABA OLUNCA BİRDE KARANLIGA KALINCA CESARET EDEMEDİM DOGRUSU GECE 11 ANCA ÇIKABİLDİM ORMANDAN :smiley:

[/quote]

OOO abi tuttum keşke beraber olsaydık kısmet, ama helal olsun abi tek başına keşif cesaret işi tebrik ederim gece 11 de olsa sevindirici yanı sıkıntı yasamadan dönebilmiş olmak ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR