Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,105
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

Selam boracım en kısa zamanda belemedik gezisini gerceklestirmek istiyoruz ,mahmut abininde selamı var herkese selam gorusmek dilegiyle.

Etiketler

canım abim taslak olarak elimde çizdim ancak yarın gönderebilirim (kimse duymasın teknoloji özürlüyüm ;) ) siz hoşunuza giderse düzenlersiniz.

ok abicim yarın bekliyorum ya bosver sen el atmıssın ya emek harcamıssın düzenleriz eksigini gediğini hallolur....saygılar

amigo' Alıntı:
Selam boracım en kısa zamanda belemedik gezisini gerceklestirmek istiyoruz ,mahmut abininde selamı var herkese selam gorusmek dilegiyle.

tamam abi görüşürüz. selamlar.

sanada iyi geceler abicim.......adoff adana off-road team başkan ;D

mustafa bey bende göremedim logo çalışmasını. tekrar sitede yayınlarsanız sevinirim. hatta gönderebilirseniz taslak bile olsa düzenler ve yetiştiririz pazar gününe araçlara yapıştırılmak üzere.

listeye kaldığımız yerden devam edelim

1) Yüce ( Onur) +3
2) NVR01 ( Duran)
3) Bora1071
4) Acemi sürücü(Kadir)+2+n

Kerim kardeş,araban hayırlı olsun.Beyaz GC,Suzinin yerindeydi.Gördüm bu sabah.Kazasız,keyifli sürüşler.

herkese selam, eğer bir tanışma kahvaltısı olsaydı rahatlıkla gelebilirdim ama zaten öğleden sonra bahçemi kontrol etmek için arazide olacağım. o kadar uzak bir yere gidip gelmeye çalışırsam sizlerle çok kısa bir süre buluşmuş olacağım. bunu da yapmak istemiyorum; bir arkadaşa bakıp çıkıcam der gibi.

dediğim gibi bir kahvaltı olsaydı çok rahat olurdu. ben de sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bu şartlar altında bir dahaki aktiviteye kaldı diyeyim. hepinize iyi günler. umarım güzel bir gün geçirirsiniz.

Quaxl' Alıntı:
herkese selam, eğer bir tanışma kahvaltısı olsaydı rahatlıkla gelebilirdim ama zaten öğleden sonra bahçemi kontrol etmek için arazide olacağım. o kadar uzak bir yere gidip gelmeye çalışırsam sizlerle çok kısa bir süre buluşmuş olacağım. bunu da yapmak istemiyorum; bir arkadaşa bakıp çıkıcam der gibi.

dediğim gibi bir kahvaltı olsaydı çok rahat olurdu. ben de sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bu şartlar altında bir dahaki aktiviteye kaldı diyeyim. hepinize iyi günler. umarım güzel bir gün geçirirsiniz.

Selam isminiz can galiba ya bizde kahvaltı olsun dedik herkez bişe dedi bende gelmeyecem böle olursa her kafadan bir ses çıkıyo bu işde öncü olalım dedik herkez bişe dedi ben karışmıyorum galiba yine her zamanki gibi kendi grubumla takılacam ...saygılar

Yuce' Alıntı:
Dostlar Flash Haber;
28 Kasım Pazar Günü Tahta Masa da keyif kahvaltısı diye başladık ama aynı günde ve aynı saatte Üniversitenin arkasında dağ Bisikleti yarışının olacağının haberini aldım. Ayrıca bu organizasyona cross motorcu arkadaşlarımızda katılacaklarmış.

İlk Başta Tahta masa duyurusu yaptığımız için şimdi Açık Oyalamaya sunuyorum:

1) Pazar Brunch'ı Tahta Masada
2) Dag Bisikleti yarışında boy göstermek, 4x4 lerle biraz şov yapmak ve orda kamp masalarında piknik düzenlemek.

Oy çokluğunun geçerli olmasını öneriyorum.

OYLAR:
1) Yuce (Onur) : 2 Yarış

benim oyum 2 yarş tan yana

Milleti heveslendirdin şimdide gelmiyorum diyorsun olmadı başkan

bende kısa surelıgınede olsa ugrayacagım yerı kesınlestırınde .. duran hemen kustum oynamıyorum yok adanada olusum olmama sebebı cabuk darılıp kusmemız zaten cıkartırım saybasına yaktırım mangalı bak :smiley:)

MUSTANG' Alıntı:
bende kısa surelıgınede olsa ugrayacagım yerı kesınlestırınde .. duran hemen kustum oynamıyorum yok adanada olusum olmama sebebı cabuk darılıp kusmemız zaten cıkartırım saybasına yaktırım mangalı bak :smiley:)

işin birde şu boyutu var ogün adanada aracıma bakacak birisi var ayça hanımında haberi var konudan :smiley:

herkes için uygunsa 10:00 gibi galleria otoparkında buluşalım mı? ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Geri