Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,966
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

duramıyorum zaten kadir kardeş perşembe gunu geliyor ankaradan GC 5.2 gerçi ben ist da olacağım ama neyse belki sen bile benden önce görürsün ;D görüşürüz inşallah kardeşim..

Etiketler

Dostlar Flash Haber;
28 Kasım Pazar Günü Tahta Masa da keyif kahvaltısı diye başladık ama aynı günde ve aynı saatte Üniversitenin arkasında dağ Bisikleti yarışının olacağının haberini aldım. Ayrıca bu organizasyona cross motorcu arkadaşlarımızda katılacaklarmış.

İlk Başta Tahta masa duyurusu yaptığımız için şimdi Açık Oyalamaya sunuyorum:

1) Pazar Brunch'ı Tahta Masada
2) Dag Bisikleti yarışında boy göstermek, 4x4 lerle biraz şov yapmak ve orda kamp masalarında piknik düzenlemek.

Oy çokluğunun geçerli olmasını öneriyorum.

OYLAR:
1) Yuce (Onur) : 2 Yarış

böyle bir durumda kerim ve ben 2 yi seçeriz çünkü bizde nacizane kroşçuyduk ve adanada hepsi arkadaşımızdır. tabiki 2 o zaman ;D

Selam abilerim bence yanlış neden yanlış ya bi tanışma faslı olsun grup oluşturulsun biz kendi keyfimize bakalım tanışalım yoksa hep böle 4 ayda bir organizasyon olur ama tanışılsa ortam olsa her zaman bi araya gelinir,,,yani gelmiyecek arkadaşlar kendileri bilir ama ben yolumdan dönmem gidecem tanışacam herkesle sonra her hafta sonu etkinlik yapacam isteyen gelir istemeyen gelmez şimdi biz inanın etkinlik yapsak bisikletliler veya motorcular gelmez onlar kendi dalgalarına bakarlar.... :D :D :D gelmiyecek olan arkadaşlar lütfen söylesin şimdiden saygılar...adoff adana off-road team

ayrıca kahvaltıdan sonra göl kenarında bizde aktivite yapabiliriz,,hatta cok istenirse gideriz motorcuların yanına ama sakin sakin bi tanışma faslımız olsun....

Adana MTB Cup Dağ bisikleti yarışı, programı
28.Kasım.2010 tarihinde;
a) 10.00’da Elit Erkek, U23 Erkek ve Elit Bayan Startı
b) 14.00’de Yıldız Erkek, Genç Erkek, Master Erkek ve +40 Erkek Startı
c) 16.00’de Ödül Töreni
Selam arkadaslar acaba bizi bu programa kabul ederlermi ederlerse yarısma alanı piknik için uygunmudur..?

_AYCA_' Alıntı:
Kahvaltıdaki ortama göre karar verilse iyi olur aslında...

aynen ayça hanım bende öle düşünüyorum önce bi tanışalım ortam sıcaklaşsın sonra her yere gidilir...saygılar

Dostlar,
Düşüncem şudur;
Tanışma faslından vazgeçmek ya da paldır küldür bir aktivite yapmak değil, tam tersine tanışma faslımızı bu festival zenginliği ile birleştirip süslemek.
Aklımdan geçen düşünce, yine ada da buluşmamızı yapıp, ordan da Üniversitenin arkasındaki faaliyetin olduğu bölgeye intikal etmek. yarışın yapılacağı bölgede araçları yan yana koyar, ortaya masa açarız, kamp sandalyelerimizi açarız; hem oturur, hem sohbet eder, hem tanışır, hem kaynaşırız.
Bu sayede hem kaç kişinin geleceğini bile bilmediğimiz bir toplantı için Tahta masa ile fiyat pazarlığına girme zahmetinden kurtuluruz ( İnanın çok sorunlu bir iştir!!) hem de direk bir faaliyet havasında ortamı iyice sıcaklaştırırız.
İsteyen off-road denemesi yapar, isteyen fotoğraf çeker, isteyen kamp sandalyelerinin ve sıcak kahvenin tadını çıkartır.
Elimdeki mevcut 2 masayı ve 3 adet kamp sandalyesini getiririm. hatta soğuk içecekleri ve termosumun aldığı kadar kahveyide getiririm.
En azından grubun ruhuna yakışır şekilde doğada ve açık havada buluşmuş oluruz.

Saygılar

Onur KOCAOZ

Bora,
Daha önce göstermiş olduğun çukurova off-road stickerı kime ait. çok uğraşmadan o sticker ın tasarımını kullanabilirmiyiz acaba? yoksa özel bir gruba mı aittir?

Yuce' Alıntı:
Dostlar,
Düşüncem şudur;
Tanışma faslından vazgeçmek ya da paldır küldür bir aktivite yapmak değil, tam tersine tanışma faslımızı bu festival zenginliği ile birleştirip süslemek.
Aklımdan geçen düşünce, yine ada da buluşmamızı yapıp, ordan da Üniversitenin arkasındaki faaliyetin olduğu bölgeye intikal etmek. yarışın yapılacağı bölgede araçları yan yana koyar, ortaya masa açarız, kamp sandalyelerimizi açarız; hem oturur, hem sohbet eder, hem tanışır, hem kaynaşırız.
Bu sayede hem kaç kişinin geleceğini bile bilmediğimiz bir toplantı için Tahta masa ile fiyat pazarlığına girme zahmetinden kurtuluruz ( İnanın çok sorunlu bir iştir!!) hem de direk bir faaliyet havasında ortamı iyice sıcaklaştırırız.
İsteyen off-road denemesi yapar, isteyen fotoğraf çeker, isteyen kamp sandalyelerinin ve sıcak kahvenin tadını çıkartır.
Elimdeki mevcut 2 masayı ve 3 adet kamp sandalyesini getiririm. hatta soğuk içecekleri ve termosumun aldığı kadar kahveyide getiririm.
En azından grubun ruhuna yakışır şekilde doğada ve açık havada buluşmuş oluruz.

Saygılar

Onur KOCAOZ

o zaman kahvaltı işi iptal olacak arkadaşlarda yorumlarını yazsın ona göre cabuk karar verilsin ...saygılar

ya şu gruba yeni isim oluşturulsa nasıl olur bence benim şahsi fikrim adana off-road team nasıl sizde fikirlerinizi sunun ...saygılar adoff adana off-road team

Katılıyorum Kendimize ait bir isim ve logo olması hoş olur. Tabi öncelikle etrafımıza da bir bakmamız lazım. Sonra dağın eteğinde durupta kendi kendimize tepecik yapmaya çalışmayalım. Sonra gölgesinde kalır güneşi hiç göremeyiz :smiley:
Bora arkadaşımızın gönderdiği logo hoş duruyordu. acaba onu kimler tasarlamış, Ben tanımıyorum Çukurova Off-Road takımını.

Tanıyanınız varmı? ???

Yuce' Alıntı:
Katılıyorum Kendimize ait bir isim ve logo olması hoş olur. Tabi öncelikle etrafımıza da bir bakmamız lazım. Sonra dağın eteğinde durupta kendi kendimize tepecik yapmaya çalışmayalım. Sonra gölgesinde kalır güneşi hiç göremeyiz :smiley:
Bora arkadaşımızın gönderdiği logo hoş duruyordu. acaba onu kimler tasarlamış, Ben tanımıyorum Çukurova Off-Road takımını.

Tanıyanınız varmı? ???

slm bence cukurova olmasın adana hem isimde uyuyor hemde adanayı temsil ediyor adoff diğer şehirlerde hep bu şekilde isimler adana off-road team nasıl,takım oluşmuş gibi daha güsel bence tabi herkesin fikri önemli...saygılar

Duran kardeşim kolay gelsin.... ;) valla istanbuldan seni takip ediyorum güzel işler cıkarıyorsunuz tbr ler hepinize....hayırlısı olsun diyelim....geldiğimde inşallah görüşürüz ....sevgiler.....

red34' Alıntı:
Duran kardeşim kolay gelsin.... ;) valla istanbuldan seni takip ediyorum güzel işler cıkarıyorsunuz tbr ler hepinize....hayırlısı olsun diyelim....geldiğimde inşallah görüşürüz ....sevgiler.....

vay slm bülent abicim valla bişeyler yapmaya çalışıyoruz insanları tahrik ediyoruz,inşallah güzel şeyler cıkacak ortaya şimdi bi tane de defender alıyorum kısmetse askeriyeden cıkma kendim toplayacam detaylı bi şekilde kısmetse ama navaradan vazgecmiş değilim araç yok ocak ayına kadar ocak ayında sıfır navara da alıcam kısmet olursa yok abi navarasız yapamıyoruz içimize işlemiş navara sevgisi ama defender ıda 10 numara yapacaz kısmetse zamanla, adanaya da ne zaman gelirseniz biliyorsun 1 evin 1 kardeşin var her zaman ...saygılar selamlar... :D :D

saol kardeşim tabiki biliyorum... ;) istasyon denetlemelerine yakında başlıyorum ..en kısa zamanda görüşeceğiz ..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR