Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,035
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

_AYCA_' Alıntı:
Ben yükleyemeyince kamere verdim..Ama bir onu unutmuşum.Kusura bakma.

sorun değil. bu arada hepsi çok güzel fotoğraflar tekrardan tüm arkadaşların ve senin eline sağlık. ;)

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

Dostlar,
Bu cumadan itibaren yağışlı ve çamurlu günlere kavuşucaz. Cuma öğleden sonra yağışlar başlayıp cumartesi iyice inecek. Pazar günüde yağışlı görünüyor.
E peki biz oturacakmıyız :D

Hamdi Bey lede konuştuk, tam olarak kaynaşıp, sohbet ortamı oluşturabilmek için bu haftasonu buluşalım diyoruz. Hatta irtibat halinde kalabilmemiz içinde, bu vesile ile tel numaralarımızı paylaşırız. Bu sayede kimse habersiz ve yol tarifsiz kalmaz.

Cuma akşama kadar mesai, sanıyorum cumartesi çalışan arkadaşlarımızda var akşam üzerine kadar, o zaman en mantıklı gün olarak pazar günü görünüyor.
pazar da yağmur yağma ihtimalini göz önünde bulundurarak, hem havadar ama üstü kapalı bir mekan bulmak gerek diye düşünüyorum.
Pazar günü gölün karşısında, kapalı mekanı da olan, sıkmacılardan birine gidelim diyorum.
Hem brunch gibi olur kaynaşırız, hem de belki bir program yapar çamura batarız biraz ne dersiniz. :-*

Tarsus, Mersin, bu davet tüm çukurova offroad grubuna :smiley:
alınganlık yapmayın :D

göl suyunun boşalttığı zemin birazdaha ıslanınca bakalım nasıl batacaz bu pazar :smiley:

Bora aracını satma sakın, :smiley:

Selcuk sende geri al aracını :smiley:

Ayca kamerana sahip çık :smiley:

o elmalı kekten birdaha istiyoruuz :D

dostlar yeni bulusma talebimizin baslığını attım.

Umarım herkese uygun bir zamandır, tekrar bir araya gelip sohbet etmek için sabırsızlanıyorum işin gerçeği.

Yeni topic:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65854.new#new

pazar için kesin söz vermeyim şimdiden ama katılmam sanırım. tarsus gibi ortak bir yerde buluşma olsaydı yine katılmayı düşünürdüm ;)

bora1071' Alıntı:
pazar için kesin söz vermeyim şimdiden ama katılmam sanırım. tarsus gibi ortak bir yerde buluşma olsaydı yine katılmayı düşünürdüm ;)

Bora aslında onu da düşündüm, tarsusta buluşmak ta mantıklı aslında. Ama, belki hemen sıkma faslının ardından göle inebiliriz diye düşündüğümden gölün karşısı demiştim.
maksat biraz çamura batmak.
Eğer talep o yönde gelirse neden olmasın tarsusta da buluşabiliriz. tarsus otoyol çıkışındaki pirzolacıyla, cevre yolundaki tavukcuya gitmeyeli uzun zaman oldu :smiley:

bora ve onur kardeşlerim hepinizin eline emeğine ve arkadaşlarımızın katılımına ayrı ayrı teşekkür ederim daha iyi organizasyonlarda bulaşmak dileğiyle

Yuce' Alıntı:
Bora aslında onu da düşündüm, tarsusta buluşmak ta mantıklı aslında. Ama, belki hemen sıkma faslının ardından göle inebiliriz diye düşündüğümden gölün karşısı demiştim.
maksat biraz çamura batmak.
Eğer talep o yönde gelirse neden olmasın tarsusta da buluşabiliriz. tarsus otoyol çıkışındaki pirzolacıyla, cevre yolundaki tavukcuya gitmeyeli uzun zaman oldu :smiley:

bu hafta ben kendi adıma aslında dinleneyim. kar yağışı vb bir durumda dediğim çamlıyayla bölgesi gezisinden önce fazla aracı kıpırdatmayayım aslında. biraz yakıyorda kendisi ;D

Güzel geziydi.Katılan herkese vede kendi ekibime teşekkür tekrardan..Başta Ekip Başımız Onur K.ya, mangal konusunda uzman Günay abla-Ediz Abiye, salata ve çay demleme uzmanımız Şengüle, sarmaları yapan anneme ;D ;D
Yine süper kareler yakalayan Ayça'ya
Mahmut abiye, Hamdi abiye
Elmalı keki yapan Zeusa da özel teşekkür...

Yine yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle....

bunlarda benden ..

DSCF1876.jpg

DSCF1878.jpg

DSCF1879.jpg

DSCF1880.jpg

DSCF1881.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR