Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,934
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

NVR01' Alıntı:
siz geldiğimi yeni fark etmişsiniz bora bey tanıyan bilen biliyordu,, :Dmadem beni bu kadar merak ediyorsunuz buyrun gelin tanışalım misafirimiz olun ..... ;)

senin defenderin ön kaputuda bitsin geleyim göreyim belki bir fikir falan veririm ;)

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

bora1071' Alıntı:
senin defenderin ön kaputuda bitsin geleyim göreyim belki bir fikir falan veririm ;)

tabi tabi buyrun gelin,,,kaputu zaten şişik yapacaz galiba ingiliz modellerininki gibi....

bu arada mercedesin rampa çıkış videosu, vitaraların ve benim defenderin çıkış videosu olanlar paylaşsın lütfen ;D

bora1071' Alıntı:
bu arada mercedesin rampa çıkış videosu, vitaraların ve benim defenderin çıkış videosu olanlar paylaşsın lütfen ;D

bende varda videolar hem hd kalitede ugrasım yüklerim biraz sorunlu net bu aralar.... ;)

hakan meydan' Alıntı:
Bu gezinin Adana offroad grubu gezisi olarak açılması bizleri biraz üzdü çünkü Mersin grubu Tarsus grubu ve belkide diğer illerden gelen arkadaşlarında ortak kararı alınarak yapılan bir gezi tertip edildiğini düşünüyoruz.,Amacımız Adana Mersin Tarsus Osmaniye ve Hatay'ı biraraya getirip daha çok katılımcı sağlayabileceğimiz geziler yapıp güzel arkadaşlıklar kurmak., Buyüzden de kurmakta olduğumuz mersin offroad grubunu çukurova offroad grubu olarak değiştirdik. Bu başlığıda aceleye gelerek yazıldığını düşünüyorum, gerçekten güzel bir geziydi emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Sevgili Hakan,
Çok haklısın ve kendi adıma, senden ve diğer illerden katılan arkadaşlardan da özür diliyorum.
Bu Topic i bu şekilde açan arkadaşım da lütfen müdahale etsin ve değiştirsin adını, rica ediyorum kendisinden.
Emin olduğum birşey var; ne Adana ne Mersin ne Hatay ne Tarsus ne Antep vs. hiçbir arkadaşımın bu tip ayrım içeren düşüncelere sahip olmadığına inanıyorum.
Zaten olanlar varsa da zamanla bu kadar iyi koordine olup, bu kadar iyi anlaşan, böyle güzel insanların oluşturduğu bir grupta varlık gösteremeyeceklerdir. Ama bu zaten OffRoad un doğasında yoktur.
Bende ve birçok arkadaşımızda aynı kanaatte İl il ayrılmakrtansa kocaman bir grup olma çok daha keyifli.
Saygılar

Selam arkadaşlar,öncelikle bu geziye emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim,konvoy genelde disiplinli bir şekilde ilerledi ve herhangi bir aksaklık olmadan devam etti bu bizleri güvenlik açısından çok memnun etti tabiki Mahmut ve Hamdi abilerin öncülüğü sayesinde güzel bir gün geçirdik herkesin ömründe mutlaka bir defa dahi olsada görmesi gereken yerlerdi manzaralar inanılmaz güzeldi.Konu açma meselesine gelince bunu geziyi düzenleyen arkadaşların açması daha etik olur düşüncesindeyim NVR01 arkadaşımızın sayfayı açmasına bakınca sanki başka kimse bu olaya destek vermemiş kendi başına yapmış gibi görünüyordu ben bunu biraz yadırgadım arkadaşımızın art bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum bizler Adana daki buluşma yerinde kendisini tanımak isterdik ama hiç hoşgeldin dediğini kendisini tanıttığını görmedim hatta Bora arkadaşımızın dediği gibi gezide olduğunu topic açınca gördüm hemde önümdeki araçtaymış tanışmak bu işin en güzel tarafıdır orada bulunan insanların birçoğu birbirini tanımıyor olabilir neyse bizler Çukurova offroad gurubu olarak tek çatı altında toplanmak istiyoruz bize destek veren herkese teşekkür ederiz kimseyi kırmak veya karalamak gibi bir düşüncemiz yoktur olamazda, bu tip organizasyonların bizleri daha iyi kaynaştıracağını biliyorum her zaman olmasını temenni ediyorum ben bu geziler sayesinde kazanndığım arkadaşlıkları hiçbir zaman unutamam herkese teşekkürler nice gezilere ;D ;D

Harika kareLer, bir gün geLip; buraLarı canlı oLarak görmeyi çok isterim.
PayLaşım için teşekkürLer...

geziyi organize eden başta hamdi abi , mahmut abiye ve tüm katılan arkadaşlara teşekkürler. program dahilinde ne yapılacaksa yapıldı yani plan dahilinde gerçekleşti herşey. hiç bir kaza veya aksilik olmaması güzeldi.

adanadan tarsustan arkadaşlarımız hep birlikte bir dayanışma içinde olmalıyız. lütfen konuyu dağıtmadan herkes elindeki fotoğrafa ve videoları atarsa seviniriz.

slm arkadaşlar ben bu topiği açarken kimseye sormadım danışmadım kafamdan bu isim geçti açtım ,,,gezdiğimiz resimleri,videoları yayınlamak amaçlı art niyet,kötü niyet yok bunu herkes biliyo,,,tanışma faslına gelincede ben utangac bi yapıya sahibim kimse kusura bakmasın gidip kimseye mrb ben duran diyemiyorum.... :smiley: amaç tabikide tanışmak kaynaşmak ama benimde bu huyum var biraz kötü ama napalım benimle tanışmak isteyen tüm arkadaşlar adanaya gelince veya adanadalar ise bi alo desin yeterli yemege gideriz bol bol muhabbet sohbet ederiz,,,,ama gidip de ben tanışamıyorum o konuda kusura bakmayınız.....ama ilk buluşma yerine geldigimde selamımı verdim hamdi abiler vardı bi kısmıyla tanıştım inşallah bundan sonraki gezilerde siz 3 adım atarsınız ben 5 adım atarım kaynaşırız ama dediğim gibi gezi şart değil her zaman adanaya beklerim misafirim olun,,,,benim dileğim bu gezilerin daha sert off-road ve camurlu,karlı geçmesidir,,,,inşallah gezilerimizin bundan sonra sı böle geçer arabam yok diye böyle söylüyorum zannetmesinler defenderim yapılıyo,nissan navaram da ocak ayında geliyo fort fort atmıyorum ;D ;D ;D icraatlarımı bilen biliyo ;) ;)

devam

QbzVW.jpg

Uploaded with ImageShack.us

5l3JF.jpg

slm arkadaşlar benden foto bu kadar başkada kalmadı 3-5 video var onlarıda hazırlıyorum birazdan yüklerim....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR