oguzhan33' Alıntı:Nasıl bir şeydir anlamadım gitti bir sarhoş olamadım....
huseyinyilmaz' Alıntı:arkadaşlar dün gece bugunkü buluşma için aracımın LPG tankını doldurmak için marşa bastım ancak 1 km sonra motor kesiklik yaptı ve stop etti. vurdurup çalıştırdım 100 metre daha gidip stop ettti. ve maalesef birdaha çalışmadı.istasyona kadar çekip lpg aldım benzin aldım ama fayda etmedi. birşeyi çok istersen olmaz ya bazen.
katılamadığım için çok üzgünüm.
Hacer Ablacım siz bizim yanımızda olmasanızda o kadar yanımızda hissediliyorsunuz ki etkinlikte olan insanlar bile sizin kadar orada değillerdir...Ayrıca O muhteşem içecekler icin gerçekten çok teşekkürler ..Gecenin o soğuğunda o kadar çeşit içecek gerçekten çok fazla lükstü çok teşekkürler saygılar...(Eren SARP-Çukurova off road..)hacer1959' Alıntı:Merhaba çukurova off road gurubu adana off road gubunun şenligine katılarak bizleri çok mutlu ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederiz inşallah memnun olmuşsunuzdur ben sizler tanımasamda Mahmut ustanın anlatmasıyla tanıdım kampta eglenmenize çok sevindim orada olmayı çok isterdim benden sizlere kucak dolusu sevgiler
hacer1959' Alıntı:Selçuk ellerine sağlık gece eğlenceyi merak ediyordum teşekkür ederim
hacer1959' Alıntı:Merhaba çukurova off road gurubu adana off road gubunun şenligine katılarak bizleri çok mutlu ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederiz inşallah memnun olmuşsunuzdur ben sizler tanımasamda Mahmut ustanın anlatmasıyla tanıdım kampta eglenmenize çok sevindim orada olmayı çok isterdim benden sizlere kucak dolusu sevgiler
ZEUSSSS' Alıntı:Mehmet Ali bey çok güzel kareler elinize saglık...