malialp
Ana Kamp
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
Yok Abi, Soli de Daihatsu servisi.
Yok Abi, Soli de Daihatsu servisi.
m atilla kupeli' Alıntı:hürriyet gazetesinde etkinlikle ilgili bi haberimiz çıkmış biraz eksik yazılmış ama ne yapalım. düzeltecekler
Saim bey begendiginize sevindim. Hem kendi adima hemde grubum adina tesskur ederim. Katilimlarinizla sizler de bizi mutlu ettiniz. Saygilarta5che' Alıntı:herkese tşkler organize edenlere katılanlara resim cekip bizlerle paylaşanlara öznür hanımın da dillerine saglık konuşması ve konuşma metnindeki sözcükler cok şeyler ifade ediyordu bizler din ırk iş arac ayırt etmeden büyük bir aileyiz demesi duygulandırdı beni adana offroad gurubunu ve cukurova offroad ekibimize teşekkürler
laurus nobilis' Alıntı:Saim bey begendiginize sevindim. Hem kendi adima hemde grubum adina tesskur ederim. Katilimlarinizla sizler de bizi mutlu ettiniz. Saygilar
ZEUSSSS' Alıntı:eline diline yazan parmaklarına saglık ablalalrın ablası
Tempus' Alıntı:http://www.4x4dergi.com/2011/12/04/adana-off-road-grubu-1-kurulus-yili-etkinlikleri.html
fatih.d' Alıntı:4 Aralık 2011 Hürriyet Çukurova ekinde yayınlanmıştır. Daha fazla bilgi için www.adanaoffroad.com adresini ziyaret edebilirsiniz
fatih.d' Alıntı:fatih.d' Alıntı:4 Aralık 2011 Hürriyet Çukurova ekinde yayınlanmıştır. Daha fazla bilgi için www.adanaoffroad.com adresini ziyaret edebilirsiniz
adamım eline saglık...