ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prokopi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,241

prokopi

2"yükseltme Kiti - A/T 694 Lastikler - Mat Kaplama
Yer
İstanbul
Selam Arkadaşlar,
Aracımın gücünü yeterli bulmama rağmen farklı markalarda insanların olumlu yorumları üzerine Aracımın beygirini arttırdım. Gözle görülür bir artış söz konusu. Çok kolay bir uygulamaymış şimdiye kadar niye uzak durdum diye kendime kızıyorum herkese de tavsiye ederim. bayramdan önce standart bir actyon sportsla deneme yapabiliriz görüşmek üzere..
soruları olan olursa yardımcı olurum

Etiketler
Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

bende arastırdım ıstanbul atasehırde yapılıyor 42 beygırlık artısla 183 beygıre ulasıyor arac :

sabri yucel' Alıntı:
bende arastırdım ıstanbul atasehırde yapılıyor 42 beygırlık artısla 183 beygıre ulasıyor arac :
Merhaba ben maslakta yaptırdım uzun araştırmalar sonucu bu işte en iyi yer bence maslakta ECU FAST. sonuçta hassas bir konu herkese ellettirmemek lazım. araç için tahmini bir beygir verdim. dyno ya sokup ölçtürmedim. belkide 42 beygir almışımdır ölçüm yapmadığım için net sonuç yok! ama tahminim minimum 30 beygir aldım ki bu da cok iyi bir rakam. ayrıca son limite dayamak lazım ordaki arkadaş tam kararında ayar yapıyor. Fazlası da zararlı kıvamında olmalı..

celo53' Alıntı:
Ali kaptaaaaaaaaannnn ver gazı bakalım bizide kaşıntı almaya başladı :smiley:
Abi biraz deneyim arabayi bayramda uzun yol yapicam ondan sonra ben sana yaptir yada yaptirma derim:smiley:)

faydası ne oluyor açıklarsanız sevinirim

imkanınız varsa birde şunu deneyin aracınızın beygirini diyelim hp demiyelim yazılım attırmadan makinada aracınızı ölcün sonrada yazılımdan sonra dediğiniz gibi 30 veya 40 beygir artımışmı onuda paylaşırsanız sevinirim

hayırlı olsun fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim

bide bakalım yakıt ne oluyor

anlaşılan ilk yapan sen olduguna göre istatistiği yapmak sana kaldı ;)

evet fiyatı nedir ve nerde yapılıyor tlf numaralarını verirmisiniz.artı turbo nun devreye girmesi gecikme oluyor mu .?

melih aslan' Alıntı:
evet fiyatı nedir ve nerde yapılıyor tlf numaralarını verirmisiniz.artı turbo nun devreye girmesi gecikme oluyor mu .?
500TL civarında bir fiyata yapılıyor bu işlem maslak sanayide ECU Power diye bir yer yapıyor yapan arkadaş Alper:0532 242 55 56 Actyon sportslu Ali Atay diye selamımı söylerseniz bir indirim söz konusu olur sanırım!
gelelim kullanım detaylarına:
alt devirlerde oldukça hissedilir şekilde güçlenme oldu. turbo aynı şekilde 1400-1500 devir civarında açmaya başlıyor. yakıt konusunda bariz bir azalma yada artış olmadı. uzun yolda 130km altına düşmeden gittim tam depo ile 750km civarında yol yaptım.Yani denildiği gibi yakıtta bir azalış yok ha gaza basmadan denersek belki yakıt tasarrufunda bir artış olabilir çünkü o şekilde bahsediliyor aracın gücü arttığı için belli bir hıza ulaşmak için gaz pedalına daha az dokunduğumuz için tasarruf oluyor.
En sağlıklısı denildiği gibi aracı standart haliyle dyno'ya sokmak ve yazılım yaptıktan sonra dyno'ya sokarak aradaki beygir farkını gözlemlemekle olur.
Arkadaşlar bu arada aracımı bu bayram babamla planladığımız şekilde değiştik artık canavar ona emanet iki gündür sürüyor ve gayet memnun. Hertürlü aktivite ve forum üzerinden yazmaya devam edicem ama altımda artık bir caddy var tabi beni aranızda kabul ederseniz.:smiley:)
herkesin bayramı mübarek olsun.

arkadaşlar bugün bende aracımda chip uygulamasını gerçekleştirmiş bulunmaktayım... ben racechip denen box türü bir ürün kullandım ve araç 178 bg ve 376 nm değerlere ulaşmış oldu (katalog verileri aracı dyno'ya sokmadım).
aracın ivmelenmesinde hissedilir şekilde iyileşme gerçekleşti... alt devirlerde şimdi çok daha güzel gaz yiyor, örnek vermem gerekirse 5. viteste 60 km hızla giderken gaza yüklenince araç direk gaz yemeye başlıyor ve 140 kmlere gelene kadar aracın ivmelenmesini hissediyorunuz...
daha önceleri düşük hız yüksek vites kullanımlarımda gaza basınca araç önce bir yığılma moduna girip kendini yavaş yavaş toparlıyordu, ama şimdi bu hantallık ciddi şekilde azaldı...
şimdilik kullanım tecrübelerim bu kadar, iyimi yaptık kötümü yaptık zaman göstrecek...

bende navaraya yaptırdım 212 beygire çıktı süper bir olay her turbo dizel arabaya yapılması lazım argo tabirle köpek gibi gider oldu araba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR